Sitede gapps mevcut. Onu kur ardındanda 5.8.14 sürümünü uygulama yükler gibi yükle geçiş yapılacaktır
Direk 5.8.14 ü kursanda olurBurada 5.8.8 var. Şunu mu demek istiyorsun? Sitede şuan olan 5.8.8 kur uzerine 5.8.14 guncellemeyi manuel bir yerden indir?
Gapps'in 5.8.14 ünü göremedim ben. Nereden bulurum, önceki linkte de göremedim miui globaldeki.Direk 5.8.14 ü kursanda olur
Hayır onu demedim. Sen dedin ya 5.8.14 sürümü çıktı. Bende sana indir onu direk yükle. Yani google play'ın 5.8.14 sürümünü uygulama kurar gibi kur yükselecektirGapps'in 5.8.14 ünü göremedim ben. Nereden bulurum, önceki linkte de göremedim miui globaldeki.
İste gappsin 5.8.14 surumunu bulamıyorumHayır onu demedim. Sen dedin ya 5.8.14 sürümü çıktı. Bende sana indir onu direk yükle. Yani google play'ın 5.8.14 sürümünü uygulama kurar gibi kur yükselecektir
Ben birtane hazırlıyayım ama denemen lazım. Bende önceki gapps mevcut olduğu için yenisini yüklersem hata alacağım onun için hiç gapps kurmamış biri lazım banaİste gappsin 5.8.14 surumunu bulamıyorum
Valla ben her haftaki update'te telefonu sifirlayamayacagim için update edince playstore falan gidiyor telefondan. Sonra yenisini kuruyorum oluyor.Ben birtane hazırlıyayım ama denemen lazım. Bende önceki gapps mevcut olduğu için yenisini yüklersem hata alacağım onun için hiç gapps kurmamış biri lazım bana
Farklı gappslar kurmak romu karıştırıyor. Aynısını bende kuruyorum sıkıntı olmuyorValla ben her haftaki update'te telefonu sifirlayamayacagim için update edince playstore falan gidiyor telefondan. Sonra yenisini kuruyorum oluyor.
Peki sen gonderecek misin 5.8.14 için? Nasil yapiliyor peki her seferinde seni ugrastirmasak?Farklı gappslar kurmak romu karıştırıyor. Aynısını bende kuruyorum sıkıntı olmuyor