Ben de bu romu kullanırken hiç tam şarj edemedim. Hep yüzde 97-98 lerde kalıyordu.tek ben miyim bu romu kurup telefonunu tam şarj edemeyem
Hocam rom kurulumu sonrası bataryayı kalibre edin sorunsuz kullanıyorum bu romu hala son sürümBen de bu romu kullanırken hiç tam şarj edemedim. Hep yüzde 97-98 lerde kalıyordu.
Merhaba. Nasıl kalibre edebilirimHocam rom kurulumu sonrası bataryayı kalibre edin sorunsuz kullanıyorum bu romu hala son sürüm
Hocam Sizin sürüm hangisiForumda veya Google da arayabilirsiniz. Root ile kalibre etme uygulamaları da var
Hocam ''ten'' yazana gireceksiniz sonrada en yeni sürümü indirebilirsiniz benim gördüğüm kadarıyla sonuLinke tıklayınca hata veriyor giremedim hocam yardımcı olur musunuz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburaya girebildim ama hangisini seçmem lazım?
Siz kullanıyor musunuz bu romu? Herhangi bi sorun yaşadınız mı ve önemli olan pil performansı benim içinHocam ''ten'' yazana gireceksiniz sonrada en yeni sürümü indirebilirsiniz benim gördüğüm kadarıyla sonuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirolan