Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha dün denedim hocam plus versiyonuydu ekstra bi kaç özellik daha sunuyor sadece genel akıcılıkta bişi yok sıradan aosp akıcılığı ama iş pubg ye gelince ben mi 6 nın ilk defa bu kadar çok kasıldığına şahit oldum.
Bu romu ben 2 haftadır kullanıyorum gerçekten çok hızlı ve seri bir rom bir de nova lancher kurdum harika oldu tam istediğim gibi ama bir sorun var şebeke iyi çekmiyor arkadaşlar bana ulaşmakta sorun yaşıyor ben mobil internette takılıyorum sebekem var ama beni aradıklarında hat müşkül diyor ayrıca ara sıra şebeke gidip geliyor sırf bu yüzden Beta miui 12 ye döneceğim
Bu romu ben 2 haftadır kullanıyorum gerçekten çok hızlı ve seri bir rom bir de nova lancher kurdum harika oldu tam istediğim gibi ama bir sorun var şebeke iyi çekmiyor arkadaşlar bana ulaşmakta sorun yaşıyor ben mobil internette takılıyorum sebekem var ama beni aradıklarında hat müşkül diyor ayrıca ara sıra şebeke gidip geliyor sırf bu yüzden Beta miui 12 ye döneceğim
Pixel Experience ROM Android 10
-----------------------------------------------------------------------
LİNKLER GÜNCELLENDİ !
İndirme sırasında hata alan arkadaşlar tekrardan indirebilirsiniz.
Pixel Experience (bundan sonra PE diye bahsedilecektir) romu Google Pixel telefonların tecrübesini diğer telefonlarda yaşamak isteyenler için geliştirilmiştir. Romun en önemli özellikleri hızı ve akıcılığı, oyun performansı, her şeyi çalışan dahili Google Camera ve sınırsız Google fotoğraf yükleme alanı olarak belirtilebilir. Merak edenler için, Mi EU Stabil romdan geçtim. Bildiğiniz gibi Mi EU, Global MIUI roma göre çok daha stabil, reklamsız ve performanslıdır. Bu konuda Pixel Experience ile Mi EU rom karşılaştırılacaktır. PE, MIUI'dan çok farklı bir rom olduğu için bazı şeyleri altını çizmek gerekir;
1-) MIUI alışkanlıklarınızı bırakmanız gerekecek, mesela üç parmakla kaydırarak ekran resmi alma veya kullanıyorsanız eğer tuş kısayolu ile el fenerini açma gibi özellikler PE'de bulunmamakta
2-) MIUI'da olan güvenlik, hızlandırma, oyun modu gibi özellikler PE'de yok, bunları zaten telefon arka planda yapıyor ve sizi bunlarla sıkmıyor.
3-) PE ile garip ki dahili bir müzik çalma programı gelmiyor, siz artik Google Play'den bir şeyler bulacaksınız
4-) PE'nin bekleme süresi daha uzun, şarjı daha çok gidiyor
5-) PE çok daha hızlı bir rom, menülerde internette gezerken akıcılığı kesinlikle hissediyorsunuz.
ROM OTA DESTEĞİ BULUNDURMAKTA VE HAFTALIK GÜNCELLEME GELMEKTEDİR.
Öncelikle PE Rom'a geçerken oluşabilecek hatalardan dolayı verileriniz veya telefonunuz zarar görürse bütün sorumluluk size aittir
Bu rom sadece Mi 6 içindir. Diğer kullanıcılar yüklemeye çalışmamalıdır.
Telefonunuzda Bootloader açık, TWRP yüklü olmalıdır.
Yükleme işlemine başlanmadan önce telefonun şarjının %80 veya daha üstünde olmasına dikkat edilmelidir.
Telefonunuz daha önceden romu indireceğiniz bilgisayara tanıtılmış (USB yoluyla takılmış, veri aktarabilir) olmalıdır.
Tüm veriler gideceğinden telefonun mutlaka yedeği alınmalıdır. Mi Hesabı verileriniz bu roma geri senkronize edilmeyeceğinden onları ayriyetten yedeklemeniz gerekir.
Aşağıdaki linkten romu bilgisayarınıza indirdikten sonra telefondan TWRP'ye girip Wipe - Advanced Wipe bölümünden Data, System, Cache ve Dalvik/Art Cache bölümleri mutlaka silinmelidir. Bu işlem tüm verileri ve halihazırdaki romu siler yani PE veya başka rom yüklemeden telefonu kullanamazsınız.
Ardından TWRP açıkken telefon bilgisayara bağlanıp indirilen rom telefon içine atılmalıdır.
Sonrasında TWRP içinden Install menüsüne girilip orada görülen rom'a tıklanmalı ve yüklenmelidir.
Yükleme bittikten sonra görülen menüden Dalvik/ART Cache silme seçeneği seçilip telefonu yeniden başlat işareti kaydırılır.