- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 158
Paylaşım için teşekkürler, ellerinize emeklerinize sağlık.
Teşekkür ederim hocamhayırlı olsun kardeşim güle güle kullanın![]()
rica ederim ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız içinPaylaşım için teşekkürler, ellerinize emeklerinize sağlık.
aynen öyle kardeşim rehberi göz ardı et bu twrp yi kur direk format data yap verileri temizle sonra direk rom kurulumunu yap sonra sistemi yeniden baslat ilk kurulum vs onları yap sonra magisk root yap tamamdır zaten o konuyu en kısa zamanda güncellicem merak etmeyinTeşekkür ederim hocam
Peki bir soru:
Bu konunuzdaki globalden eu rom geçişini bu twrp ile basit şekilde gerçekleştirebilir miyim? Yoksa anlatımlarınızı yine harfiyen yapmak zorunda mıyız?Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Kararlı Eu Rom V12.0.3.0.QJZMIXM Çıktı Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu...forum.miuiturkiye.net
rica ederim ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen öyle kardeşim rehberi göz ardı et bu twrp yi kur direk format data yap verileri temizle sonra direk rom kurulumunu yap sonra sistemi yeniden baslat ilk kurulum vs onları yap sonra magisk root yap tamamdır zaten o konuyu en kısa zamanda güncellicem merak etmeyin
hayırlı olsun kardeşim merak etmeyin mevcut eu rom kurulum rehberinide güncelledim artık resimli bir şekilde mıuı 12 gelince yeniden bi düzenleme yaparımHocam tertemiz EU rom'a sorunsuz bir şekilde tek seferde geçtim sayenizde, çok teşekkür ederim![]()
hocam öyle bir sorun söz konusu değil sd kart dahili depolama ve herşeyi görüyor bende hem hafıza kartı var onuda görüyor bizzat test ettim kendim herhangi bir sıkıntı yok bu konudahocam bir abimiz kurdu 9s için ama sd kart görmedigini söyledi ama deneyen var mı
Bende de sd kartı görüyor, problem yok.hocam bir abimiz kurdu 9s için ama sd kart görmedigini söyledi ama deneyen var mı