Güncelleme [Önemli Duyuru] 5 Temmuz itibari ile MIUI Beta haftalık güncellemeleri kısıtlanıyor !!!

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resmi forumdan yapılan açıklama ile beraber Xiaomi Beta romlarındaki güncelleme değişikliğini paylaşmak istiyorum.

Öncelikle Resmi forumda yapılan açıklamayı özetleyecek olursak,

" Biz Beta romları insanlar günlük yaşamlarında kullansınlar diye hazırlamıyoruz yeni eklediğimiz özellikleri test etsinler hataları bize bildirsinler diye hazırlıyoruz Ve gittikçe daha fazla sayıda kullanıcı, Beta sürümünü kararlı bir sürüm gibi kullanmaya başladı; bu, açık bir şekilde, erken gelişim ve geliştirmemizin orijinal amacından sapıyor.Neredeyse iki aydır süren sürekli tartışmaların ardından, bazı gerekli kısıtlamalar sayesinde, geliştirici ekibimizin daha değerli görüşler ve daha etkili geri bildirim almalarına yardımcı olabileceğimizi umuyoruz."

Kaynak :

Resmi açıklama 2

Bir Yaşından eski Xiaomi Telefonlar kademeli olarak alacak.Giriş seviyesi Redmi cihazları, MIUI Beta güncellemelerini önümüzdeki aydan itibaren almayacak.

Kaynak :

Güncelleme : 06.07.2019

5 Ekim 2019'da , aşağıdaki modellerde Çin açık beta sürümünün dağıtımı durdurulacaktır:

Redmi Note 4X, Xiaomi Mi Pad 3, Redmi 4X , Redmi Note 5A standart versiyonu, Redmi Note 5A AL , Xiaomi Mi 5C, Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi MIX, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5s Plus , Redmi 5 Plus, Xiaomi Mi 5X, Redmi 5A, Redmi 5.

Ayrıca, MIUI11 için açık Beta'nın yeniden açılması bekleniyordu. Şimdi anlıyoruz, yukarıda belirtilen modeller için, Android'in yeni bir versiyonunu elde etme şansı kalmadı. Bu haber yukarıda adı geçen cihazlar için çıkarılan Custom romları da bitirecek gibi görünüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Resmi forumdan yapılan açıklama ile beraber Xiaomi Beta romlarındaki güncelleme değişikliğini paylaşmak istiyorum.

Öncelikle Resmi forumda yapılan açıklamayı özetleyecek olursak,

" Biz Beta romları insanlar günlük yaşamlarında kullansınlar diye hazırlamıyoruz yeni eklediğimiz özellikleri test etsinler hataları bize bildirsinler diye hazırlıyoruz Ve gittikçe daha fazla sayıda kullanıcı, Beta sürümünü kararlı bir sürüm gibi kullanmaya başladı; bu, açık bir şekilde, erken gelişim ve geliştirmemizin orijinal amacından sapıyor.Neredeyse iki aydır süren sürekli tartışmaların ardından, bazı gerekli kısıtlamalar sayesinde, geliştirici ekibimizin daha değerli görüşler ve daha etkili geri bildirim almalarına yardımcı olabileceğimizi umuyoruz."

Kaynak :

Resmi açıklama 2

Bir Yaşından eski Xiaomi Telefonlar kademeli olarak alacak.Giriş seviyesi Redmi cihazları, MIUI Beta güncellemelerini önümüzdeki aydan itibaren almayacak.

Kaynak :
Elinize sağlık Teşekkürler...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bunu en iyi bilen ve savunanlardan biriyim zaten de, olmayınca ne edeceğiz....
Bana boş gelmeyin...Çözüm ile gelin yada gidin uyuyun biraz8=)8-|

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Son beta sürümünü kullanırsınız hocam
Uykum yok, olsa bile yatamam saat 6 'da uyanık olmam lazım

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Zamanında buralarda az muhabbetini yapmadık. Bu kadar cihazı Zamzung çıkarmıyor Xiaomi'ye ne oluyor diye. Güncellemeleri nasıl verecek sorunları nasıl çözecek diye konuşurken bunlarla ilgili pek çözüm denmeyecek hareketlere giriyorlar. Mi5-Mi6 dan sonra cihazları bozdular. Yok Lite modeli yok SE modeli yok EE modeli yok T modeli bilmem ne derken... Ne gerek var kardeşim? Mi5 varken herkes mutluydu, Lite aramıyordu. Gerek yok böyle şeylere. Kendi ayağına kendisi sıkıyor. AOSP candır. :)

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Bana beta güncelleme verse ne vermese ne. Belirli aralıklarla güncellemelerin stable sürümünü yayınlasınlar kafi. Hem beta diyoruz adı üstünde geliştirme olduğu için hatalar olabiliyor. Bizim formda beta güncellemeyi eleştiren bile gördüm :D.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Aosp romlardan hangilerni kullanıyorsunuz

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
eğer bu haber custom romların sonu anlamına geliyorsa elveda xiaomi demektir benim için |(
Custom Romların sonu değil ama her hafta olmayacak anlamına geliyor hocam, ve bazı cihazlar için de sadece stabil sürümleri gelecek, yani her halükarda gelecek ama biraz daha sonra.. Custom Romları yapanlar Çin beta / global sürümlerini esas alarak yaptığı için sıkıntı yok.
Aosp romlardan hangilerni kullanıyorsunuz
Aosip ve lineage

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Custom Romların sonu değil ama her hafta olmayacak anlamına geliyor hocam, ve bazı cihazlar için de sadece stabil sürümleri gelecek, yani her halükarda gelecek ama biraz daha sonra.. Custom Romları yapanlar Çin beta / global sürümlerini esas alarak yaptığı için sıkıntı yok. Aosip ve lineage
Pixel expirence nasil. Caf edition dikkatimi cekti özellikle.

Aslinda forumda bi konu olsa romlari performans yönünden inceleyen . Cok fazla cesitlilik var. Mesela benim gibi oyun oynamayan birisi icin performansli bi romdansa donanimin gucunu kisarak batarya odakli bi rom kernel daha iyi. İvir zivir uygulamalardab komple arındırılmış bu tarz bi rom arıyorum. Boş ozellikler kisilmis bi rom, isteyende gapps paketlerini kursun

Üst Alt