- Adım
- Mustafa oğuz
- Cihazım
- Note 6 pro 4 64
- Meslek
- Satış danışmanı
- Konular
- 68
Bir xiaomi mi 5 s kullanıcısı olarak cihazdan da Miui sisteminden de memnunum. Neden derseniz öncelikle kullanıcı odaklı bir arayüz ve donanım var cihazlarda. Eksiklik tüm markalarda ve verilen güncellemeler de olabilir. Zamanla düzelir onlar. Her markanın olduğu gibi xiaomi nin de kendince bi çizgisi var isteyen alır isteyen almaz.
Kendim Xiaomi ile tanışalı 1.5 sene oldu bu süre zarfında yakın Çevremde yaklaşık 15 kişiyi xiaomi sahibi yaptım hepside normal kullanıcı ve daha önce yaşamadıkları mutluluğu onlarda gördüm.
Şarj süresinden tutunda, hızlı, akıcı, kullanıcı odaklı bir cihaza sahip oldukları için mutlular hâlâ. Daha önceden aldıkları xiaomi cihaz seviyesinde cihaz kullanan da var daha üstünü kullanan da ama dedikleri ortak şey şu gerçekten bambaşka bir deneyim ve cihaz bu. O yüzden çok ayrıntılara takılmadan büyük resme bakmak gerek çoğu zaman.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendim Xiaomi ile tanışalı 1.5 sene oldu bu süre zarfında yakın Çevremde yaklaşık 15 kişiyi xiaomi sahibi yaptım hepside normal kullanıcı ve daha önce yaşamadıkları mutluluğu onlarda gördüm.
Şarj süresinden tutunda, hızlı, akıcı, kullanıcı odaklı bir cihaza sahip oldukları için mutlular hâlâ. Daha önceden aldıkları xiaomi cihaz seviyesinde cihaz kullanan da var daha üstünü kullanan da ama dedikleri ortak şey şu gerçekten bambaşka bir deneyim ve cihaz bu. O yüzden çok ayrıntılara takılmadan büyük resme bakmak gerek çoğu zaman.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi