Sohbet müthiş bir tavsiye..

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Açık ve net olan bir konu var... Herkes xioami markasını alırken kalitesinden değil, fiyatına göre verdiği performanstan dolayı alıyor.. durum böyleyken de sorun var çözmediler demek biraz garip kaçıyor.. Şahsi fikrim androidden anlamayan androidi kullanıpta rom kernel falan işlerine hiç girmemiş birisi xioami almamalı.. çünkü yazılımsal eksiklik çok faazla ve bunu donanıma mal etmek çok kolay..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Xiaomi forumunda xiaomi kullanmayın da baya iyi tavsiye

Eleştirilere açık bir forum burası, fan boyluk yok , makul ve mantıklı her türlü eleştiri ,yerme,karalama vs yapılabilir Yes~~

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
Açık ve net olan bir konu var... Herkes xioami markasını alırken kalitesinden değil, fiyatına göre verdiği performanstan dolayı alıyor.. durum böyleyken de sorun var çözmediler demek biraz garip kaçıyor.. Şahsi fikrim androidden anlamayan androidi kullanıpta rom kernel falan işlerine hiç girmemiş birisi xioami almamalı.. çünkü yazılımsal eksiklik çok faazla ve bunu donanıma mal etmek çok kolay..
Mi 6 seramik 128 lik cıhazım ilk olarak kulaklık ve bluetooth arızasından servise gitti . geldiğinde ise "google play hizmetleri durduruldu" hatası verdi servise gönderdim ana kart değişmiş ama geldiğinde yine aynı ıdı. ucucu defa tekrar gönderdim . mekanık temizlik yapıldı dıye geri geldi.bu surec yaklaşık 2 ay surdu bu arada cihaz kvk garantili ve garantisi de devam ediyor.. şimdi ise uygulamaları anında kapatıyor ve cıhaz kapanıp acılıyor.ne yapmam gerekli lütfen bir tavsiye de bulunursanız çok sevinirim.....

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Sakın xiaomi almayın....
Xiaomi almayın ,alırsanızda dua edin arıza yapmasın. Yaklaşık 2 ay süreyle 3 defa onarıma giden cihaz yine arızalı geldi. 3 uncu seferinde değişim talep ettik ama yazılım sorunundan yolladığım cihaza mekanik bakım yapıp geri yollamışlar hata ve arızalar halen devam etmekte..kvk garantili diye aldık ama onarım istanbulda xiaomi ye bağlı bir yerde yapılıyormuş.3 üncü defa sında değişim talep ettim kvk uzerinden ama mekanık bakım yapıldı diye aynı şekilde geri yollanmış.
lim bu firma benim mi 6 mı berbat etti.iletişim yolu kapalı .muattap yok..XİAOMİ FİRMASININ SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YOK .YANI YOK DENECEK KADAR AZ.MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SIFIR...
kardeşim bir kere sen hatalısın... haklarını bilmeden telefonu boşuna geri yolluyorsun... tüketici hakem heyetine başvur otur keyfine bak sonra paranı cebine koy yeni telefon al ne diye muhattap oluyorsun servisle falan... sen hakem heyetine git işlemleri başlat... servis fişlerin vs yanında olsun...

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
kardeşim bir kere sen hatalısın... haklarını bilmeden telefonu boşuna geri yolluyorsun... tüketici hakem heyetine başvur otur keyfine bak sonra paranı cebine koy yeni telefon al ne diye muhattap oluyorsun servisle falan... sen hakem heyetine git işlemleri başlat... servis fişlerin vs yanında olsun...
evet kvk da bunu tavsiye etti yarın başvurucam..

selim752

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selim
Cihazım
mi 11 ultra
Konular
1
Bi kere kvk başlı başına saçma ve berbat bir garanti. En ufak bir sorunda 15-20 günden erken gelmez ve bir şeyi yaparlar başka bi şeyi bozarlar. Arkadaşım canlı örnek, telefonu gönderdi ekranı değiştirdiler 1000 lira para istediler parayı yatırdı ancak sistem paranın yatıp yatmadığını bile bilmiyo diyor ki paranız yatırıldığında yapılmaya başlanacak. Tekrar kontrol edin diyoruz 2 gün geçtikten sonra "ha tamam yatırılmış" diyor. Telefon geri geliyor 20 gün sonra bu sefer ahize bozulmuş. Bi 10 gün de o sürüyor .s kvk için 300-400 lira fazla vermem çünkü rezil bir servis...

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Sakın xiaomi almayın....
Xiaomi almayın ,alırsanızda dua edin arıza yapmasın. Yaklaşık 2 ay süreyle 3 defa onarıma giden cihaz yine arızalı geldi. 3 uncu seferinde değişim talep ettik ama yazılım sorunundan yolladığım cihaza mekanik bakım yapıp geri yollamışlar hata ve arızalar halen devam etmekte..kvk garantili diye aldık ama onarım istanbulda xiaomi ye bağlı bir yerde yapılıyormuş.3 üncü defa sında değişim talep ettim kvk uzerinden ama mekanık bakım yapıldı diye aynı şekilde geri yollanmış.
lim bu firma benim mi 6 mı berbat etti.iletişim yolu kapalı .muattap yok..XİAOMİ FİRMASININ SATIŞ SONRASI HİZMETLERİ YOK .YANI YOK DENECEK KADAR AZ.MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SIFIR...
Sizinle ilgilenmeyen muhatap bulamadığınız xiaomi mi? İthalatçı firmayı alırken seçmek sizin elinizde. Sizin probleminiz kvk ile. Xiaomi ile değil. Niye xiaomi almayalım. Bende de mi6 var. Arıza yaptı. Delta garantili. Ama adamlar beni arayarak test edip yolladılar. Hiç sorun çıkmadı. KVK garantili alıp sorun yaşamayan arkadaşlarımda var. Bazen böyle tek tek arada sırada problem olabiliyor. O da size rast gelmiş. Böyle başlıkla bu şekilde forumda konu açmanız bence gereksiz. Yine de görüşlerinize saygı duyuyorum. Geçmiş olsun. İnşaallah probleminiz çözülür. Saygılar.

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
Sizinle ilgilenmeyen muhatap bulamadığınız xiaomi mi? İthalatçı firmayı alırken seçmek sizin elinizde. Sizin probleminiz kvk ile. Xiaomi ile değil. Niye xiaomi almayalım. Bende de mi6 var. Arıza yaptı. Delta garantili. Ama adamlar beni arayarak test edip yolladılar. Hiç sorun çıkmadı. KVK garantili alıp sorun yaşamayan arkadaşlarımda var. Bazen böyle tek tek arada sırada problem olabiliyor. O da size rast gelmiş. Böyle başlıkla bu şekilde forumda konu açmanız bence gereksiz. Yine de görüşlerinize saygı duyuyorum. Geçmiş olsun. İnşaallah probleminiz çözülür. Saygılar.
çok teşekkür ederim. kvk ıletışımı hep açık tuttu değişim talebımı ılettı ancak markanın servısı lakayt davranıyor belki bana denk gelmıstır ama sıkayet olarak arattıgımda bır cok sıkayet buldum...

Üst Alt