- Adım
- yiğit
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Artık Xiaomi üzerinden bilinçli olarak yıpratma ve alınmama üzerine reklamlar yapıldığına inanıyorum. "Xiaomi sakın almayın" ne demek? Burada suçlu xiaomi değil, KVK dır. Şunu deseydin daha iyi anlardım. Xiaomiyi KVK'dan almayın. Xiaomi resmi distribütörü Evo'dur. Dünya genelinde çokça satılan bir telefonun herhalde sıkıntısı her yerde böyle olsaydı bu kadar satılmazdı.
teşekkürler....Markadan çok Bizim memelkette servis sorunu zaten mevcut , xioamiye özel değil bu durum beyaz eşyada alsanız koltukda aynı x firmadan salon yakımı aldım yırtık çıktı bir yeri 3 ayda anca geldiler , gidip bu x markayı almayın demek doğru olmaz ,
Ancak kanun genelde tüketiciyi korur siz bu durumu thh ileterek yasal haklarınızı deneye bilirsiniz ,
Lg servisi dışında pek iyi servis görmedim onunda sebebi distribütör firma kendisi servisini veriyor, Samsung bakın neler var iphone da keza servis işi malesef heryerde aynı garantisiz ürün kullanmanın insanlara cazip gelmesinin sebepleridir bu servisler deki anılar ,
Markadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ,
Simens a.fırın var evde bir yanı çok pişiriyor servis kabul etmiyoır şu bende servis sorunu yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sebep...siz beni tanımazsınız ben fıkrımı ve varsa çözüm tavsiyeleri için yazdım...siz neye dayanarak bu fıkırdesiniz?Şu tarz kullanıcıları direk banlayın şu forumdan
evet bende yazılımsal olduğunu ve 3 uncu defa servise gittiğinde( ki bir onceki sorunda aynı ıdı) değişim talep ettim mekanık bakım yaparak geri yollamışlar....Hocam bizler de burada sizin gibi kullaniciyiz. Sıkıntı yaşamış olabilirsiniz . Ona da varım . Bu piyasa da malum Amerikan markası hariç diğer telefon servisleri hep aynı .Ama çözümü olmayan şey değil yaşadığınız büyük ihtimalle yazılımsal. Bizler böyle sorun yasadigimizda kendimiz yazılım atıyoruz.
bağışlayın ...ılk gıdış kulaşık arızası.ikinci gidişSorununuz tam olarak neydi her gönderdiğinizde ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve hızmet durduruldu uyarıları ıcındı.aynı şekilde geri gelince 3 uncu defa yine yolladım ama yıne hizmetler bir çok uygulamada durduruluyor ve bu defa cıhaz kapanıp açılıyor. evo değişim talebimizi ciddiye almamış...
ne yapabilirim ..uyumlu rom u bulup yuklemek için...Bu sorun roman kaynaklanıyor yüklü olan rom cihazla birebir uyusmadigi için sürekli bu hatayı alıyordum romu cihazım için birebir uyumlu rom yükledim. Sorun düzeldi.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: