Sohbet müthiş bir tavsiye..

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
Artık Xiaomi üzerinden bilinçli olarak yıpratma ve alınmama üzerine reklamlar yapıldığına inanıyorum. "Xiaomi sakın almayın" ne demek? Burada suçlu xiaomi değil, KVK dır. Şunu deseydin daha iyi anlardım. Xiaomiyi KVK'dan almayın. Xiaomi resmi distribütörü Evo'dur. Dünya genelinde çokça satılan bir telefonun herhalde sıkıntısı her yerde böyle olsaydı bu kadar satılmazdı.
Markadan çok Bizim memelkette servis sorunu zaten mevcut , xioamiye özel değil bu durum beyaz eşyada alsanız koltukda aynı x firmadan salon yakımı aldım yırtık çıktı bir yeri 3 ayda anca geldiler , gidip bu x markayı almayın demek doğru olmaz ,

Ancak kanun genelde tüketiciyi korur siz bu durumu thh ileterek yasal haklarınızı deneye bilirsiniz ,

Lg servisi dışında pek iyi servis görmedim onunda sebebi distribütör firma kendisi servisini veriyor, Samsung bakın neler var iphone da keza servis işi malesef heryerde aynı garantisiz ürün kullanmanın insanlara cazip gelmesinin sebepleridir bu servisler deki anılar ,

Markadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ,

Simens a.fırın var evde bir yanı çok pişiriyor servis kabul etmiyoır :) şu bende servis sorunu yaşıyorum.
teşekkürler....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu tarz kullanıcıları direk banlayın şu forumdan
sebep...siz beni tanımazsınız ben fıkrımı ve varsa çözüm tavsiyeleri için yazdım...siz neye dayanarak bu fıkırdesiniz?

Hocam bizler de burada sizin gibi kullaniciyiz. Sıkıntı yaşamış olabilirsiniz . Ona da varım . Bu piyasa da malum Amerikan markası hariç diğer telefon servisleri hep aynı .Ama çözümü olmayan şey değil yaşadığınız büyük ihtimalle yazılımsal. Bizler böyle sorun yasadigimizda kendimiz yazılım atıyoruz.
evet bende yazılımsal olduğunu ve 3 uncu defa servise gittiğinde( ki bir onceki sorunda aynı ıdı) değişim talep ettim mekanık bakım yaparak geri yollamışlar....

Sorununuz tam olarak neydi her gönderdiğinizde ?
bağışlayın ...ılk gıdış kulaşık arızası.ikinci gidiş ve hızmet durduruldu uyarıları ıcındı.aynı şekilde geri gelince 3 uncu defa yine yolladım ama yıne hizmetler bir çok uygulamada durduruluyor ve bu defa cıhaz kapanıp açılıyor. evo değişim talebimizi ciddiye almamış...

Bu sorun roman kaynaklanıyor yüklü olan rom cihazla birebir uyusmadigi için sürekli bu hatayı alıyordum romu cihazım için birebir uyumlu rom yükledim. Sorun düzeldi.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne yapabilirim ..uyumlu rom u bulup yuklemek için...

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Güncelleme yada sıfırlamayı denediniz mi acaba ? Anroid 10 yeni geçiş var son 4 aydır şu an böyle saçma şeyler oluyor malesef , kullandığınız rom telefon moedli bilgilerinide veriseniz belki yardımcı olabilir forumdaki arkadaşlar ,

yada sorununuzu telefonuzun bölümüne konu açarak da sora bilirsiniz ,

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkürler....

sebep...siz beni tanımazsınız ben fıkrımı ve varsa çözüm tavsiyeleri için yazdım...siz neye dayanarak bu fıkırdesiniz?

evet bende yazılımsal olduğunu ve 3 uncu defa servise gittiğinde( ki bir onceki sorunda aynı ıdı) değişim talep ettim mekanık bakım yaparak geri yollamışlar....

bağışlayın ...ılk gıdış kulaşık arızası.ikinci gidiş ve hızmet durduruldu uyarıları ıcındı.aynı şekilde geri gelince 3 uncu defa yine yolladım ama yıne hizmetler bir çok uygulamada durduruluyor ve bu defa cıhaz kapanıp açılıyor. evo değişim talebimizi ciddiye almamış...

ne yapabilirim ..uyumlu rom u bulup yuklemek için...
Öncelikle telefon modelinizi yazın. Ona göre yol gösterici olalım :)

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
Güncelleme yada sıfırlamayı denediniz mi acaba ? Anroid 10 yeni geçiş var son 4 aydır şu an böyle saçma şeyler oluyor malesef , kullandığınız rom telefon moedli bilgilerinide veriseniz belki yardımcı olabilir forumdaki arkadaşlar ,

yada sorununuzu telefonuzun bölümüne konu açarak da sora bilirsiniz ,
teşekkür ederim. mı 11 yüklü...rom ıcın tavsıyenıze uyucam teşekkürler.

Öncelikle telefon modelinizi yazın. Ona göre yol gösterici olalım :)
mi 6 128

İbobayndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
6
Yaşadığınız problemi bir çok markada yaşayabilirdiniz fakat başınıza gelen bu olaylar yüzünden herşeyi markaya yüklemek biraz saygısızlık olmuş. 1 senedir xiaomi mi 8 kullanıyorum ve çevremdeki insanlar telefona gerçekten de hayran iyikide almışım diyorum ve çevreme öneriyorum.Amacım xiaomi markasını övmek değil ama verdiğiniz tepki hiç doğru değil.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
teşekkür ederim. mı 11 yüklü...rom ıcın tavsıyenıze uyucam teşekkürler.

mi 6 128
Telefon bölümünuzde konular mevcut . Bakabilirsiniz. Bu arada 4 adet mi telefon kullandım. Şükür bir sorun yaşamadım .

hakanozerh

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9T Pro 6&64
Meslek
Lojistik Uzmanı
Konular
5

Sakın xiaomi almayın diye başlamışsın konuya ondan sonra fikir ve çözümden bahsediyorsun.

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam bizler de burada sizin gibi kullaniciyiz. Sıkıntı yaşamış olabilirsiniz . Ona da varım . Bu piyasa da malum Amerikan markası hariç diğer telefon servisleri hep aynı .Ama çözümü olmayan şey değil yaşadığınız büyük ihtimalle yazılımsal. Bizler böyle sorun yasadigimizda kendimiz yazılım atıyoruz.
Amerikan markası hariç hepsi demeseydiniz iyiydi hocam ben Huawei in satış sonrası garantisinden çok aşırı memnunum. Xiaomi de oturur zamanla İnşaAllah.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Çevremde telefon almak isteyen genelde bana danışır ve tereddütsüz şekilde Xiaomi'nin modellerini bütçelerine göre öneririm ve 10 kişiye de aldırmışımdır farklı modelleri ve hiç birisinden şu ana kadar şikayet almadım. Sorun yaşamış olabilirsiniz ama bunu genelleme yaparak Xiaomi almayın diye yansıtmak hoş olmamış. Sorununuz umarım kısa sürede çözülür.

kondolff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 6
Konular
2
Telefon bölümünuzde konular mevcut . Bakabilirsiniz. Bu arada 4 adet mi telefon kullandım. Şükür bir sorun yaşamadım .
teşekkürler..

Yaşadığınız problemi bir çok markada yaşayabilirdiniz fakat başınıza gelen bu olaylar yüzünden herşeyi markaya yüklemek biraz saygısızlık olmuş. 1 senedir xiaomi mi 8 kullanıyorum ve çevremdeki insanlar telefona gerçekten de hayran iyikide almışım diyorum ve çevreme öneriyorum.Amacım xiaomi markasını övmek değil ama verdiğiniz tepki hiç doğru değil.
markaya saygısızlık etmek ıstemem.ama turkıyede bır kullanıcı ısenız teknık servıs kalıtesı ıster ıstemez markayı da sorumlu tutmazmı? bunu soylemek ıstedim....

Sakın xiaomi almayın diye başlamışsın konuya ondan sonra fikir ve çözümden bahsediyorsun.
ıyı okuyun....markanın kalıtesı satış sonrası verdiği hizmetlede ılgılıdır...

Üst Alt