- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 47
Bu insanların Xiaomi takıntısı nedir bir türlü anlam veremiyorum doğrusu. Hep söylüyoruz bu Xiaomi markası normal bir kullanıcının uzak durması gereken bir marka. Hele ki rom ve root işlerinden zerre anlamıyorsa adını dahi telaffuz etmemeli. Çünkü donanım olarak yeterli değil, yazılımı leş, güncellemesi problemli, garanti desen tam bir facia. Tek özelliği fiyat performans ürünü olması... Kulakları çınlasın Skorpi hocamın deyimiyle alt tarafı dandik bir Çin markası...
Lakin anlamadığım bir şey var. Konu sahibinde olduğu gibi benim elimde Nisan 2017 çıkışlı bir Mi6 var. İlk aldığımda miui 8 arayüzü ve Android 7 işletim sistemi yüklüydü. Bugün ise Miui11 arayüzü ve Android 9 işletim sistemine sahip. Çok güvenilir kaynaklarda yakın bir zamanda android 10 alacağından bahsediliyor. ( Miui arayüz güncellemesinden bahsetmeye lüzum dahi görmüyorum. En az iki-üç miui daha görür..)
İki sene içinde dört arayüz üç te android güncellemesi alan (dördüncüsü ise eli kulağında) efsaneyi üreten bir markadır Xiaomi...
Biz ise bugün kalmış teknik servise gönderilme sebebinin, uygulama durduruldu hatası gibi akla zarar bir gerekçe olması hasebiyle içimizdeki gizli xiaomi düşmanlığını gün ışığına çıkarmaya çalışıyoruz. Ve bunu da bir Xiaomi platformunda yapıyoruz.
Oysa hepimiz biliyoruz ki altın çamura düşmekle kıymetinden asla kaybetmez...
Ben sayın jokerinabisi hocamın sloganını tam da bu yüzden çok severim...
" Miui candır mi canan..." Hele bir de Eu beta oldu mu yemede yanında yat...
Saygılarımla...
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Lakin anlamadığım bir şey var. Konu sahibinde olduğu gibi benim elimde Nisan 2017 çıkışlı bir Mi6 var. İlk aldığımda miui 8 arayüzü ve Android 7 işletim sistemi yüklüydü. Bugün ise Miui11 arayüzü ve Android 9 işletim sistemine sahip. Çok güvenilir kaynaklarda yakın bir zamanda android 10 alacağından bahsediliyor. ( Miui arayüz güncellemesinden bahsetmeye lüzum dahi görmüyorum. En az iki-üç miui daha görür..)
İki sene içinde dört arayüz üç te android güncellemesi alan (dördüncüsü ise eli kulağında) efsaneyi üreten bir markadır Xiaomi...
Biz ise bugün kalmış teknik servise gönderilme sebebinin, uygulama durduruldu hatası gibi akla zarar bir gerekçe olması hasebiyle içimizdeki gizli xiaomi düşmanlığını gün ışığına çıkarmaya çalışıyoruz. Ve bunu da bir Xiaomi platformunda yapıyoruz.
Oysa hepimiz biliyoruz ki altın çamura düşmekle kıymetinden asla kaybetmez...
Ben sayın jokerinabisi hocamın sloganını tam da bu yüzden çok severim...
" Miui candır mi canan..." Hele bir de Eu beta oldu mu yemede yanında yat...
Saygılarımla...
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Son düzenleme: