- Konular
- 10
Arkadaşlar tb den geri yükleme yaparken tek tek uygulama yüklensinmi diye soruyor otomatik yükleme yapamazmıyız ayarı yokmu.
Arkadaşlar tb den geri yükleme yaparken tek tek uygulama yüklensinmi diye soruyor otomatik yükleme yapamazmıyız ayarı yokmu.
Var tabiki ama sanırım Pro sürüm olması gerekiyor.Arkadaşlar tb den geri yükleme yaparken tek tek uygulama yüklensinmi diye soruyor otomatik yükleme yapamazmıyız ayarı yokmu.
Ayrıca tek tek yükleme de kullanıcı ayarları geri gelmiyor. Program tamamen sıfırdan kurulmuş oluyor. Pro versiyon şartArkadaşlar tb den geri yükleme yaparken tek tek uygulama yüklensinmi diye soruyor otomatik yükleme yapamazmıyız ayarı yokmu.
Peki hocam geri yüklerken sadece uygulama +veri mi demeliyim sistem de dedim tel kafayı yedi Android durdu hatası verdi eski sürüme döndüm mecburAyrıca tek tek yükleme de kullanıcı ayarları geri gelmiyor. Program tamamen sıfırdan kurulmuş oluyor. Pro versiyon şart
%100 Galatasaray
Peki hocam geri yüklerken sadece uygulama +veri mi demeliyim sistem de dedim tel kafayı yedi Android durdu hatası verdi eski sürüme döndüm mecbur
Anladım hocamHocam sistemi seçmeyin, zaten orda seçemeyecekleriniz kırmızı durumda, onları seçmeyin,eğer tek tek seçiyorsanız. Örnek resim attım aşağıda.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ücretsiz sürümde de kullanıcı verileri geri geliyor ama uygulamalar tek tek geri yükleniyor.Ayrıca tek tek yükleme de kullanıcı ayarları geri gelmiyor. Program tamamen sıfırdan kurulmuş oluyor. Pro versiyon şart
%100 Galatasaray
Ben bizzat denedim gelmedi. Zaten her yükle uyarısı verdiği kısım titanium Backup uygulamasının verdiği uyarı değil. Telefonun yükle kısmına yönlendirdiği için sıfırdan kuruyor.Ücretsiz sürümde de kullanıcı verileri geri geliyor ama uygulamalar tek tek geri yükleniyor.