- Konular
- 10
hocam burada açıldıktan kasıt kurulumu tamamlayayım mı.Örneğin EU romda aldınız yedeği, Mi-Globe yüklediniz. Rom açıldıktan sonra
hocam burada açıldıktan kasıt kurulumu tamamlayayım mı.Örneğin EU romda aldınız yedeği, Mi-Globe yüklediniz. Rom açıldıktan sonra
Evet hocam, kurulumu tamamlayın.hocam burada açıldıktan kasıt kurulumu tamamlayayım mı.
Hocam dediğinizin aynısını yaptım ama 30 dakikadır dünya logosu dönüyor yanlış giden ne anlamadım.Evet hocam, kurulumu tamamlayın.
Zaten vardı hocam yinede sağolun bilmeyen arkadaşlar için güzel bir haber vermiş oldunuz.daha önce yazıldıysa affola google play de bulunan mega isimli uygulamada ücretsiz 50 gb alan veriyor. belki işine yarayan olabilir..
çok güzel çok güzel de...En çok kullandığım yedekleme yöntemi TWRP Nandroid Backup.
1- TWRP açılır.
2- Backup'a girilir.
3- Açılan ekrandan Boot, System ve Data‘yı seçip,
4- Swipe to Backup yazısını ok yönünde sürükleyip yedekleme yapılır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Alıp ta PC ye attığınız dosyanın adı TWRP olmalı, onu alıp Sd karta atarsanız , TWRP onu görecektirSkorpi hocam kısa bir sorum var yedekleme ile alakalı o yüzden başlık açmak istemedim. Telefonumu formatlamadan önce twrp ile full yedek almıştım ve aldığım yedeği pc ye atmıştım. Şimdi Telefonum açıldı ve yedek aldığım romu kurmak istiyorum. yalnız aldığım yedeği telefonda hangi dosyaya atacağımı bulamadım (kastettiğim telefonda backup dosyasını bulamadım,daha önce böyle bir dosyanın twrp dosyası içinde gördüğüme eminim ama şimdi göremiyorum). acaba bir öneriniz var mı?
Desenize bir yedeği daha acemiliği kurban ettik sağolun hocam iyi çalışmalar kolay gelsin.Alıp ta PC ye attığınız dosyanın adı TWRP olmalı, onu alıp Sd karta atarsanız , TWRP onu görecektir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk