suatsari kardeşim, sonunda mail geldi. miuipro.info daki profil sayfama miui id mi yazdım ama cihazımın rom indirme sayfasında 9.2.14 değil de en son tom olarak 8.12.20 görünüyor. Wimpes'e de yazdım ama ne cevap geldi nede güncel rom
Onu baştan desene kardeşim, Tam ekran hareketleri mi 8 serisi, redmi note 5 - 6 gibi 18:9 tam ekran formatındaki telefonlar için. Ön panelde ana ekran, geri ve son uygulamalar tuşu olmaması lazım.
Daha yeni sürümü vardır hocam. Siteden son sürümü indirin, yeni sürüm ota'dan gelmesi lazım...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocamPattaya Regular
Acaba yukleyen arkadaşlar nasıl bir risk aliyorlar biraz aydınlatırsanız seviniriz bu konuda acemiyim çünkü bir çok banka işlemin buradan yapıyoruz risk varsa lütfen bizi uyarın ve açıklayınsuatsari bey öncelikle yardımlarınız için sizlere şükranlarımı sunarım. bir şey merak ediyorum, miui pro sızıntılarını paylaşan arkadaşlar bu sızıntıların güvenilirliği konusunda ne düşünüyorlar acaba? yükleyen arkadaşlar ise büyük bir risk aldıklarının umarım farkındalardır..
suatsari bey bu hususta bizlere daha aydınlatıcı bilgiler aktaracaktır.Acaba yukleyen arkadaşlar nasıl bir risk aliyorlar biraz aydınlatırsanız seviniriz bu konuda acemiyim çünkü bir çok banka işlemin buradan yapıyoruz risk varsa lütfen bizi uyarın ve açıklayın