- Adım
- Hacı
- Cihazım
- S7 edge
- Konular
- 10
O cihaz için daha güncelleme gelmez, en son Çin sürümü neyse miuipro sürümü de odur...Artık normal güncelleme almayan mi4w (Cancro) için mıuı pro güncellemesi gelir mi yoksa en son sitesindeki 8.8.16 son mu? Bu konuda bilgi var mı?
4 wipe yaptınız mı hocamburda verilen mi 8 sürümünü yükledim ancak 20 dk dır. miui -pro- 10 ekranında kurulum gibi bir şey yapıyor. bu normal mi yoksa bir yerde hata mı yaptım ? yazının altında yuvarlak nokta nokta bir yer dönüp duruyor.
yaptım yüklemede bir problem olmadı ancak bahsettiğim ekranda kaldı yarım saattir data dosyasını geri yükleme yaptım bunla alakalı bir problem olabilir mi ?4 wipe yaptınız mı hocam
yaptım yüklemede bir problem olmadı ancak bahsettiğim ekranda kaldı yarım saattir data dosyasını geri yükleme yaptım bunla alakalı bir problem olabilir mi ?
tekrar baştan kurulum yapacağım teşekkür ederim.android kurulumunu yapmadan data geri yüklediyseniz muhtemelen ondandır.
Hocam datayı sonradan yapmanız gerekecek yine olmazsa format data yapıp kurun ama herşeyi siler yedeğinizi alıntekrar baştan kurulum yapacağım teşekkür ederim.