- Adım
- Murat YÜKSEL
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Sağlık Mem. / 112
- Konular
- 24
Bilgi verilirse hemem eu roma döneriz bir açıklama yapılırsa iyi olur suatsarı hocamsuatsari bey bu hususta bizlere daha aydınlatıcı bilgiler aktaracaktır.
Karanlık mod yok hocam, eu romda var. Onda da yarım yamalak, şuan geliştirme aşamasında. Tam ve resmi olarak miui 11 de geleceği söyleniyor...suatsari kardeşim, nihayet yasal olarak 9.2.14 sürümündeyim . Bayağı bir kurcaladım ama bu karanlık modu bulamadım. Whyred için yok mu yada nerden aktif edildiği hakkında bir bilgin var mı?
Hocam romu kendi sunucularından indirmiyorsunuz. Paylaşan kişi kullandığı romu iyi niyetli olarak paylaşmışta olabilir, kötü niyetli yayınlanmışta olabilir bunu bilmiyoruz. Buda kişisel verilerinizin kötü niyetli insanların eline geçmesi anlamında risk teşkil ediyor.Bilgi verilirse hemem eu roma döneriz bir açıklama yapılırsa iyi olur suatsarı hocam
Teşekkürler ustamHocam romu kendi sunucularından indirmiyorsunuz. Paylaşan kişi kullandığı romu iyi niyetli olarak paylaşmışta olabilir, kötü niyetli yayınlanmışta olabilir bunu bilmiyoruz. Buda kişisel verilerinizin kötü niyetli insanların eline geçmesi anlamında risk teşkil ediyor.
sobig arkadaşımızda hassas davranıp bu konuya dikkat çekmiş.
Bazılarının custom romlar güvenilir mi diye aklına sorular gelebilir. Miuipro, Xiami.eu romlarını yıllardır kullanıyoruz ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadık. Bu yüzden bu romları kendi sunucularından indirmek şartıyla tavsiye ediyoruz. Buna her ne kadar henüz yeni olsa da Miroom'u da ekleyebiliriz...
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi6 için bu hafta Miuipro sürümü yayınlanmadı....Mi6 için 9.2.14 link varmı arkadaslar?