- Adım
- Lütfi Murat
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 4
Mi 8 versiyonunu paylaşabilicek olan var mı acaba ?
O özellik bende olmadığı için yerini tam olarak bilmiyorum.Suat abi kilit ekranındaykene gelen bildirimde yanan renkli olması için aktif ettim ama rengi nasıl degiştircem yerini bulamadım nasıl yapacam
Tam ekran modu var bende, yoksa yanlış yere mi baktım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Cemented
Dedembu kısım ayrı bişey,
Sırasıyla sürükleyici kapalı (varsayılan); yani ana ekranda durum çubuğu ve navigasyon tuşları görünür.
Sürükleyici açık ( tam ekran); ana ekranda durum çubuğu vede navigasyon tuşları otomatik gizlenir. Saati ve bildirimleri görmek için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırdığında durum çubuğu ortaya çıkar birkaç saniye içinde tekrar kaybolur. Aynı şekilde navşgasyon tuşlarıda öyle (aynı windowstaki görev çubuğunı otomatik gizle gibi)
Durum çubuğunu gizle; ana ekranda durum çubuğu otomatik gizlenir.
Gezinme tuşlarını gizle; ana ekranda navigasyon tuşlarını otomatik gizler.
O menü bu işe yarıyor.. Sadece Skorpi abim için değil bu açıklama, bilmeyenlere de gelsin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu özelliği bende çok seviyorum ve nicedir bu şekilde kullanıyorum tek fark geri tuşu bende soldave benzeri özellikler sebebiyle bu rom da kalmaya devam ediyorum
Hocam yazı tıpının adı nedirCemented ve bulamayan Arkadaşlar tam ekran hareketleri ekran kısmında değil zaten, Ayarlar'a girdiğinizde Sistem & Cihaz bölümünde...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sırasıyla sürükleyici kapalı (varsayılan); yani ana ekranda durum çubuğu ve navigasyon tuşları görünür.
Sürükleyici açık ( tam ekran); ana ekranda durum çubuğu vede navigasyon tuşları otomatik gizlenir. Saati ve bildirimleri görmek için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırdığında durum çubuğu ortaya çıkar birkaç saniye içinde tekrar kaybolur. Aynı şekilde navşgasyon tuşlarıda öyle (aynı windowstaki görev çubuğunı otomatik gizle gibi)
O menü bu işe yarıyor.. Sadece Skorpi abim için değil bu açıklama, bilmeyenlere de gelsin
suatsari kardeşim, bende 16sında parayı gönderdim ama hala mail gelmedi, ne spam da ne gelen kutusunda. Bu wimpes dediğin arkadaş bu mu?
evet ona yazacaksınız.Cemented ve bulamayan Arkadaşlar tam ekran hareketleri ekran kısmında değil zaten, Ayarlar'a girdiğinizde Sistem & Cihaz bölümünde...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
suatsari kardeşim, bende 16sında parayı gönderdim ama hala mail gelmedi, ne spam da ne gelen kutusunda. Bu wimpes dediğin arkadaş bu mu?
Pattaya RegularHocam yazı tıpının adı nedir
Mi 8Mi 8 versiyonunu paylaşabilicek olan var mı acaba ?