MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Arkadaşlar miuipro sitesinde okuduğumdan anladığıma göre sadece OTA ücretli olacak. İndirme linklerinde sadece reklam çıkıyor ve sourceforge.net sitesinde de linkleri kaldırdılar. Sanırım sadece yeni bir yapılanmaya gidiyorlar indirme işlerinde de bu ücretli OTA yüzünden. Yani rom indirme yine eskisi gibi ücretsiz olacak ama bir süre oturmasını beklememiz gerekiyor.

xiaomifast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android
Cihazım
mi note pro
Konular
30
Mi5 için miui pro 8.4 sürümleri olan bir arkadaş varmi upload edecek

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar miuipro sitesinde okuduğumdan anladığıma göre sadece OTA ücretli olacak. İndirme linklerinde sadece reklam çıkıyor ve sourceforge.net sitesinde de linkleri kaldırdılar. Sanırım sadece yeni bir yapılanmaya gidiyorlar indirme işlerinde de bu ücretli OTA yüzünden. Yani rom indirme yine eskisi gibi ücretsiz olacak ama bir süre oturmasını beklememiz gerekiyor.

Doğrudur xda'da araştırdım ve önceki mesajlarda da yazmıştım.

bensen63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.0
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
network mikrotik
Konular
44
mido için çıktımı bilgisi olan var mı ?

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Arkadaşlar xiaomi.eu çoğu cihaz için 8.6.28 i yayınladı. Bu sürümü indirmeyenler deneyebilirler. Miuipro ile arasında pek fark yok

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6
Arkadaşlar xiaomi.eu çoğu cihaz için 8.6.28 i yayınladı. Bu sürümü indirmeyenler deneyebilirler. Miuipro ile arasında pek fark yok
Mi note 3 yok sanırım

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Jason (Mi Note 3) için buldum son sürümü. Gayet güzel olmuş. Miui 10 gayet akıcı duruyor ama daha tam test edemedim. Google'layınca sanırım Vietnam sitesiydi bulunuyor. Bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

tugoes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mido
Cihazım
mido
Konular
0
pls i need link of gdrive miuipro latest for mido(weekly and stable)

thx you

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Jason (Mi Note 3) için buldum son sürümü. Gayet güzel olmuş. Miui 10 gayet akıcı duruyor ama daha tam test edemedim. Google'layınca sanırım Vietnam sitesiydi bulunuyor. Bulamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

kardeşim mi note3 için bulduğun sürüm türkçe ve miuipro ise link paylaşabilirmisin?

Tamam buldumkardeşim sağolasın isteyenler için paylaşıyorum dileyen indirip yükleyebilir.

MiNote3 jason MiuiPro 8.6.27

Son düzenleme:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Bir şeye emek harcayan, bir ürüne el emeği göz nuru vererek piyasaya süren bir sanatkardır ve o sanatkarın emeği teslim edilmelidir.

Elbette önemli olan bir ürünü en başından en sonuna kadar her şeyiyle emek vererek sonuçlandırmak, her noktasına mührünü vurabilmektir.

Yazılım işi tüm dünyada kabul edilmiştir ki telif eserleri konusuna giriyor. Yani bir şark sözünü yazmak, bir şarkının güftesini yapmak, bir heykeli başından sonuna kadar emekle oluşturmak kolay bir iş değildir.

Şunu kabul edelim ki bedava ürün kullanmaya o kadar alışmışız ki, ister hak etsinler, isterse hak etmesinler, isterse birazcık hak etsinler, hiç kimseye emeğinin karşılığını veremiyoruz, ya da zorlanıyoruz.

Oysa, bir uygulamaya kişi başına 1.-TL versek bizim için önemsiz, ancak binlerce insanın verdiği o 1.-TL yazılım sahibi içi için damla damla artarak onun için servet kadar değerli emek karşılığıdır.

Üst Alt