MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
2012'den beri android kullanirim. Ilk android telefonum turkcell t10'du. Ardindan vodafone 945 aldim ve custom rom isine bende girdim o zamanlarda. Perfect rom diye romlarim vardi. Bu işi keyif icin yapiyordum. Pek vakit bulamadigim için sonraki telefonlarimda bu işlere pek girismedim. Yeni yeni tekrardan custom rom yuklemeye basladim. Galaxy Note 5 ile custom rom yükleme isleri basladi bende. Ben pek etik bir yapida oldugunu dusunmuyorum ucret dahilinde rom hazirlamanin. Simdi sifirdan ürettiğin ya da bircok kisminin senin elinden, dusuncenden cikarsa tabi isteyebilirsin. Lakin sen eldeki sistemi makyajlayip uzerinde birkac sorunu gidererek ucret istemek aşırı sacma geliyor. Yapilan is zorlu ve zaman alici birsey olabilir asiri emek veriliyorda olabilir ama isin ucu maddiyata dayanmamaliydi. Xiaomi telefon alanlarin buyuk bir kismi zaten daha dusuk ücretli, yuksek performansli urun almak icin aliyor. Ben kullanici olarak rom bazinda baska seceneklere yonelebilirim cokta büyük sorun teskil etmez benim icin. Ya da biri gelir paylasir romu o sekilde de yukleyebilirim. Bu işi yapan kisi genellikle birçok kisi benim urettigim yazilimi kullansin, keyif alsin, daha fazla indirme sayisi olsun, geri donuslerde bulunup eksikliklerini gidererek insanları daha fazla mutlu edeyim diye yapar. Android yazılımlariyla uğraşan biri icin halledibilecek seyler romun icinde bulundurulan ozellikler. Bagis seklinde kisinin maddi durumuna birakilan bir odeme sekliyle devam etseydi cok daha hos olurdu benim görüşümce. Gelistirici onlar olduğu icin neden ucretli yaptin diyemiyorsun tabi. Dedigim gibi bence pek etik bir durum degil yapilan. Yapilan bu durumda baska bir ölçüde pekte etik olmayan durumlar meydana geliyor.Ucretli satilan bir romu baskasinin bulup paylasmasi gibi. Bunlar benim görüşlerim,gerisi gelistirici grubun insiyatifine kalmıştır :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Doğru değilse yüklemeyin niye uzuyor ki konu size zorla yükleyin demez ki kimse

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yüklemiyorum zaten ama sence bu doğru bir şey mi? Geliştiriciler her zaman bu işten para kazanabilir ama kendilerinin olmayan şeyi satarak değil bağış alarak.

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6
Orası öyle ama işte hocam buraya tamamen tercih giriyor dedim ya multiromu çok övüyorlar ama ücretli. Çok az nadir insan kullanıyor. Yani belki ücretsiz yaparlar eskisi gibi yada sadece kararlı ücretli olur bilemem
Yüklemiyorum zaten ama sence bu doğru bir şey mi? Geliştiriciler her zaman bu işten para kazanabilir ama kendilerinin olmayan şeyi satarak değil bağış alarak.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
bu sürümde çalışan mi 6 için dolby atmos var mıdır ? miui 9 çalışan zip i flasladım telefon bootloop ta kaldı. Biraz da terletti zor geçtim recovery e yardımlarınızı bekliyorum dostlar ona göre seçim yapıcam

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
54
bu sürümde çalışan mi 6 için dolby atmos var mıdır ? miui 9 çalışan zip i flasladım telefon bootloop ta kaldı. Biraz da terletti zor geçtim recovery e yardımlarınızı bekliyorum dostlar ona göre seçim yapıcam

Buyur kardeşim daha önce paylaşılmış

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Xda'ya falan yazdım ama romun değil sadece oto güncelleme özelliğinin paralı olduğunu söylediler.

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6

Ayhan043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Muı pro sitesinden indirme yapamıyorum sitede sıkıntımı var bilen varmı

talhaturkdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi Note 3
Konular
12
Bağış yapıp romu indireyim dedim, yandex ülkemize kapalı diye yapamadım ve param boşuna gitti, yandex.money'den geri alamıyormuşum. suatsari hocam sizin aracılığınızla bizler için bir ödeme metodu yok mu? Mi note 3 için miui10 tabanlı rom indirmek istiyorum.

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Konuda rom neden güncellenmiyor? Baktım güncelleme mi yok acaba diye ama en son 1 hafta olmuş güncelleme çıkalı

Üst Alt