MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
54
kardeşim mi note3 için bulduğun sürüm türkçe ve miuipro ise link paylaşabilirmisin?

Tamam buldumkardeşim sağolasın isteyenler için paylaşıyorum dileyen indirip yükleyebilir.

MiNote3 jason MiuiPro 8.6.27
Mi5 için var mıdır hocam?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Değerli arkadaşlar, özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı foruma uzun zamandır giremiyordum. Allah şükür halloldu gibi. Bundan sonra sıkıntı olmayacak inşallah.
Öncelikle şunu belirteyim ben bu çeviri işini gönüllü olarak yapıyorum. Herhangi bir maddi karşılığı yok. Miuipro ekibinin almış olduğu kararda kendileri ile ilgili bir konu.
Her kim olursa olsun geliştirici insanlara yardım yapılması güzel bir olay, ancak bu gönül rızası ile olması taraftarıyım. Zorla olduğu zaman insanlar haklı olarak olaya soğuk bakıyorlar.
Bu durum yeni bir olay, zamanla ne olur, şimdilik bende bilmiyorum.
Ben Miui 10 çeviri dosyamı tamamladım. Her zamanki gibi eksik ve hatalı olan yerleri konu içerisinde belirtin lütfen...
Herkese iyi forumlar....

yakupb03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Xperia
Cihazım
Xperia Z2-Z5
Konular
6
Emeğine sağlık hocam inş herşey gönlünce olur.
Değerli arkadaşlar, özel hayatımdaki yoğunluktan dolayı foruma uzun zamandır giremiyordum. Allah şükür halloldu gibi. Bundan sonra sıkıntı olmayacak inşallah.
Öncelikle şunu belirteyim ben bu çeviri işini gönüllü olarak yapıyorum. Herhangi bir maddi karşılığı yok. Miuipro ekibinin almış olduğu kararda kendileri ile ilgili bir konu.
Her kim olursa olsun geliştirici insanlara yardım yapılması güzel bir olay, ancak bu gönül rızası ile olması taraftarıyım. Zorla olduğu zaman insanlar haklı olarak olaya soğuk bakıyorlar.
Bu durum yeni bir olay, zamanla ne olur, şimdilik bende bilmiyorum.
Ben Miui 10 çeviri dosyamı tamamladım. Her zamanki gibi eksik ve hatalı olan yerleri konu içerisinde belirtin lütfen...
Herkese iyi forumlar....

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Eyvallah kardeşim, cümlemizin inşallah

Venuex

Na kwast wahir athu kyene wekht unarihe.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Shiroyasha
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
23
Şuana kadar Mi5'te yaşadığım problemler; bildirim çubuğundaki simgelerin yerlerini değiştirilmemesi, oyun içinde aşırı kasmalar, ana ekranda WhatsApp'a gelen bir mesajın iki bildirim olarak gözükmesi. Bunun dışında pek bir problem yaşamadım :P

Düzenleme; Kilit ekranında yukarı kaydırınca pin şifresi gelmesi yerine direkt kilit açılıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt