MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Şuana kadar Mi5'te yaşadığım problemler; bildirim çubuğundaki simgelerin yerlerini değiştirilmemesi, oyun içinde aşırı kasmalar, ana ekranda WhatsApp'a gelen bir mesajın iki bildirim olarak gözükmesi. Bunun dışında pek bir problem yaşamadım :P
Daha ne olsun . :))

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Önceden yaşamadığım problemler bunlar ama nedense Miui 10'dan vazgeçip önceki sürümüne dönemedim :D
Ne kadar problem olursa olsun, uzun yıllar hep geliştirici modunda uygulamalar/yapılar kullandığım için alışkınım.
Sanıyorum bu bize has bir durum.
Telefon üreten ve hem fiziki hem de yazılım ile uğraşan şirketler bilseler ki kullanıcılar çok hoşlanıyor, küçük küçük değişikliklerle haftada bir yeni yapı yayınlarlar.

Microsoft bir şey olmasa bile neredeyse ayda iki kez yayınlıyor ve bu yayınladıklarında sorunlar aynı şekilde devam ediyor, hatta bir önceki yapıda düzelttiği bir sorunu yeni yapılarda tekrar eski haline getirdiği halde kimse sesini çıkarmıyor.

Yeni bir yapı mı? verin gitsin.

Venuex

Na kwast wahir athu kyene wekht unarihe.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Shiroyasha
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
23
Ne kadar problem olursa olsun, uzun yıllar hep geliştirici modunda uygulamalar/yapılar kullandığım için alışkınım.
Sanıyorum bu bize has bir durum.
Telefon üreten ve hem fiziki hem de yazılım ile uğraşan şirketler bilseler ki kullanıcılar çok hoşlanıyor, küçük küçük değişikliklerle haftada bir yeni yapı yayınlarlar.

Microsoft bir şey olmasa bile neredeyse ayda iki kez yayınlıyor ve bu yayınladıklarında sorunlar aynı şekilde devam ediyor, hatta bir önceki yapıda düzelttiği bir sorunu yeni yapılarda tekrar eski haline getirdiği halde kimse sesini çıkarmıyor.

Yeni bir yapı mı? verin gitsin.
Kesinlikle katılıyorum :P

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
suatsari Hocam güncelleme ile alakalı yeni bilgi var mI?
Hocam şuan miui 10 bir çok cihaz için test sürümünde. Bu modeller için neredeyse hergün yeni bir rom çıkıyor. O yüzden şuan düzenli bir güncelleme yok. Normal şartlarda güncellemeler cumadan cumaya olacak.

Son düzenleme:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Şuana kadar Mi5'te yaşadığım problemler; bildirim çubuğundaki simgelerin yerlerini değiştirilmemesi, oyun içinde aşırı kasmalar, ana ekranda WhatsApp'a gelen bir mesajın iki bildirim olarak gözükmesi. Bunun dışında pek bir problem yaşamadım

Düzenleme; Kilit ekranında yukarı kaydırınca pin şifresi gelmesi yerine direkt kilit açılıyor.
Kilit ekranında gelen bildirime tıklayınca direk şifre sormadan ekran açılıyor. Hem miui 10 oturmadı, hemde miuipro ekibi miui 10 üzerine adapte olmaya çalışıyor. Güncellemelerle düzelecek konular...

Son düzenleme:

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Arkadaslar mıuıpro ucretlı olmus ucret odemesını nasıl yaparız bılen varmı?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Arkadaslar mıuıpro ucretlı olmus ucret odemesını nasıl yaparız bılen varmı?
Sitesinde üst bölümde ödeme bölümü var,oraya bakın. Eğer ödeme yapacaksanız, mutlaka sitedeki kayıtlı nickinizi belirtin. O nick üzerinden sınırsız indirme hakkı veriliyor.

Son düzenleme:

alicankocak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AliCan KOÇAK
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Kalite Sorumlusu
Konular
12
Türkiye kullanıcıları için birisi rehber hazırlasa ödeme yöntemi için. Yandex money bizde sıkıntı diye biliyorum. PAypal da sıkıntı. Eeee nasıl alcaz ödücez bağış yapcaz adı herneyse ? :D

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
maalesef tum ugrasmalarıma ragmen banka kartıyla odeme yapamadım.yardım lutfen

Üst Alt