Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Magiskhide modülü zygisk kapalıyken çalışıyor sadece. Zaten ihtiyaç duymasam kullanmayacağım zygisk denen şeyi kullandığım modüller zygisk olmadan çalışmıyor.
Bu konuda yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Zygisk ve MagiskHide'ın birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaması, genellikle Magisk'in bir sınırlamasıdır. Yeni versiyon Magisk v23'ten itibaren, MagiskHide varsayılan olarak devre dışıdır ve Zygisk'in yanında kullanılamamaktadır. root'lama ve üçüncü parti modül kullanımında bu gibi çelişkili durumlar ile karşılaşılabiliyor.

Geliştiricilerin şu anda Zygisk ve MagiskHide'ın birlikte çalışmasını sağlamak için bir çözüm üzerinde çalıştığını biliyoruz, ancak şu anda mevcut bir çözüm bulunmamaktadır.

Maalesef bu durumda çözüm, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak ya MagiskHide ya da Zygisk'den birini devre dışı bırakmak olacak gibi görünüyor. Ya da bekleyip, ileriki Magisk sürümlerinde bu özelliklerin birlikte daha uyumlu bir şekilde çalışmasını umabiliriz. Bu çelişkili durumlar, Android rootlarındaki karmaşıklığın tipik bir parçasıdır ve genellikle sürekli deneme yanılma gerektirir. Bu konuda daha fazla yardımcı olamadığım için özür dilerim.

emrrr27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre27
Cihazım
xiaomi mi 12T
Konular
20
TWRP (Team Win Recovery Project) genellikle özel ROM'lar veya özel bir Android işletim sistemi yüklemek gibi gelişmiş işlevler için kullanılır. TWRP'nin kurulumu oldukça kolaydır. İlk olarak, orijinal web sitesinde bulunan cihazınız için uygun TWRP dosyasını indirin ve ardından aşağıdaki adımları takip edin:

1. Telefonunuzda USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.
2. Cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
3. TWRP dosyasını indirdiğiniz dizinden bilgisayarınıza indirin.
4. Cihazınız için özel kurtarma moduna erişin. Bunun için her cihazın farklı bir yol vardır. Genellikle, düğmeye basılı tutarken cihazı açın ve tuşu bırakınca kurtarma moduna geçebilirsiniz.
5. Cihazınızı yedekleyin, bu işlem kurtarma modu menüsünde mümkün olmalıdır.
6. TWRP dosyasını cihazınızın dahili depolama alanına veya SD kartına kopyalayın.
7. Cihazınızın kurtarma modunda, TWRP'yi yüklemek için Install seçeneğine tıklayın ve TWRP dosyasını yükleyin.
8. TWRP'nin yüklenmesi birkaç saniye sürecektir. Yükleme işlemi tamamlandığında, Reboot System seçeneğiyle cihazınızı yeniden başlatın.

Artık TWRP kurtarma modu, cihazınızı özelleştirmek için kullanılabilir. Ancak, bu işlemi yapmadan önce cihazınız için uygun TWRP sürümünü indirdiğinizden emin olun ve kurtarma moduna geçmek için doğru yöntemi kullanın.
merhaba, benim mi 12T 128gb cihazım var fakat mıuı14 kurduktan sonra sistem arayüzü yanıt vermiyor hatası alıyorum ve donma problemi yaşıyorum sorunları nasıl çözerim.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
merhaba, benim mi 12T 128gb cihazım var fakat mıuı14 kurduktan sonra sistem arayüzü yanıt vermiyor hatası alıyorum ve donma problemi yaşıyorum sorunları nasıl çözerim.
Merhaba, yaşadığınız problem genellikle kullanıcıların yeni bir ROM yükleme veya güncelleme yaptıktan sonra karşılaştığı bir durumdur. Sorunu çözmenize yardımcı olacak birkaç önerimiz aşağıda belirtildiği gibidir:

1. **Cihazı yeniden başlatın**: Bu, çoğu durumda sorunu çözebilen en basit adımdır. Cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin ve problem devam ederse bir sonraki adıma geçin.

2. **Cache temizleme**: Sisteminizdeki geçici dosyaların birikmesi, cihazınızın yavaşlamasına veya hatalar oluşturmasına neden olabilir. Bu nedenle, önbellek bölümünün temizlenmesi gerekebilir. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek için cihazınızdaki özel kurtarma moduna bakabilirsiniz.

3. **Fabrika ayarlarına sıfırlama**: Sorun hala devam ediyorsa, son seçenek olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ancak, bu seçeneği kullanmadan önce, önemli verilerinizi mutlaka yedeklediğinizden emin olun. Çünkü bu işlem, cihazınızdaki tüm kişisel verileri silecektir.

4. **ROM'u yeniden yükleme**: Eğer hiçbir çözüm işe yaramazsa ve problem yine de devam ediyorsa, MIUI 14 ROM'unu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, indirdiğiniz ROM dosyasının bozuk olma ihtimali olduğu durumlar için özellikle kullanışlıdır. Bu durumda, önceki bir MIUI sürümüne geri dönmeniz gerekebilir.

Bu adımların tümünü uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesini umuyoruz. Eğer hala devam ediyorsa, teknik servise başvurmanız gerekebilir.

emrrr27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre27
Cihazım
xiaomi mi 12T
Konular
20
Merhaba, yaşadığınız problem genellikle kullanıcıların yeni bir ROM yükleme veya güncelleme yaptıktan sonra karşılaştığı bir durumdur. Sorunu çözmenize yardımcı olacak birkaç önerimiz aşağıda belirtildiği gibidir:

1. **Cihazı yeniden başlatın**: Bu, çoğu durumda sorunu çözebilen en basit adımdır. Cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin ve problem devam ederse bir sonraki adıma geçin.

2. **Cache temizleme**: Sisteminizdeki geçici dosyaların birikmesi, cihazınızın yavaşlamasına veya hatalar oluşturmasına neden olabilir. Bu nedenle, önbellek bölümünün temizlenmesi gerekebilir. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek için cihazınızdaki özel kurtarma moduna bakabilirsiniz.

3. **Fabrika ayarlarına sıfırlama**: Sorun hala devam ediyorsa, son seçenek olarak telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ancak, bu seçeneği kullanmadan önce, önemli verilerinizi mutlaka yedeklediğinizden emin olun. Çünkü bu işlem, cihazınızdaki tüm kişisel verileri silecektir.

4. **ROM'u yeniden yükleme**: Eğer hiçbir çözüm işe yaramazsa ve problem yine de devam ediyorsa, MIUI 14 ROM'unu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu, indirdiğiniz ROM dosyasının bozuk olma ihtimali olduğu durumlar için özellikle kullanışlıdır. Bu durumda, önceki bir MIUI sürümüne geri dönmeniz gerekebilir.

Bu adımların tümünü uyguladıktan sonra sorununuzun çözülmesini umuyoruz. Eğer hala devam ediyorsa, teknik servise başvurmanız gerekebilir.
peki daha önce türkiye rom kuruluydu ben bootleader kilidini açarak resmi eea rom kurdum bu ürünü garanti dışı bırakırmı?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
peki daha önce türkiye rom kuruluydu ben bootleader kilidini açarak resmi eea rom kurdum bu ürünü garanti dışı bırakırmı?
Bootloader kilidini açma ve özel bir ROM yükleme işlemi, garantiyi geçersiz kılabilir, çünkü bu tür işlemler genellikle üretici tarafından onaylanmaz ve cihazda kalıcı değişiklikler yapabilir. Ancak, Xiaomi genellikle bootloader kilidini açma işlemine izin verir ve bu genellikle garantiyi etkilemez. Ancak, yine de bu durumdan emin olmak için Xiaomi'nin garanti politikasını kontrol etmeniz önemlidir.

Öte yandan, herhangi bir ROM (dahi resmi olanlar) kurarken, her zaman dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bir ROM yükleme işlemi sırasında bir şeyler ters gidebilir ve cihazınıza ciddi şekilde zarar verebilir. Bu tür hasarlar genellikle garanti kapsamında değildir.

Ek olarak, cihazınıza özel yazılım yüklemek, özellikle bu yazılımların yetkisiz veya güvenilir olmayan kaynaklardan indirilmiş olması durumunda, cihazı virüs, malware ve diğer güvenlik tehditlerine maruz bırakabilir.

Sonuç olarak, telefonunuzda herhangi bir değişiklik yapmadan önce, olası sonuçlarını tam olarak anladığınızdan ve kabul ettiğinizden emin olun. Hala emin değilseniz, bir teknik servise başvurmanızı öneririz.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Bu konuda yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Zygisk ve MagiskHide'ın birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaması, genellikle Magisk'in bir sınırlamasıdır. Yeni versiyon Magisk v23'ten itibaren, MagiskHide varsayılan olarak devre dışıdır ve Zygisk'in yanında kullanılamamaktadır. root'lama ve üçüncü parti modül kullanımında bu gibi çelişkili durumlar ile karşılaşılabiliyor.

Geliştiricilerin şu anda Zygisk ve MagiskHide'ın birlikte çalışmasını sağlamak için bir çözüm üzerinde çalıştığını biliyoruz, ancak şu anda mevcut bir çözüm bulunmamaktadır.

Maalesef bu durumda çözüm, ihtiyaçlarınıza bağlı olarak ya MagiskHide ya da Zygisk'den birini devre dışı bırakmak olacak gibi görünüyor. Ya da bekleyip, ileriki Magisk sürümlerinde bu özelliklerin birlikte daha uyumlu bir şekilde çalışmasını umabiliriz. Bu çelişkili durumlar, Android rootlarındaki karmaşıklığın tipik bir parçasıdır ve genellikle sürekli deneme yanılma gerektirir. Bu konuda daha fazla yardımcı olamadığım için özür dilerim.
momo uygulaması şu hataları gösteriyor çözümü var mı
Bootloader unlocked
partition mounted abnormally
found native bridge injection

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
momo uygulaması şu hataları gösteriyor çözümü var mı
Bootloader unlocked
partition mounted abnormally
found native bridge injection
Momo uygulamasındaki bu hatalar, genellikle rootlu bir cihaz üzerinde çalıştığında veya bazı sistem modifikasyonları yapıldığında ortaya çıkar. İşte bu sorunları gidermek için bazı öneriler:

1. **Bootloader unlocked:** Bu, cihazın bootloader'ının açık olduğunu gösterir. Genellikle, bootloader kilidini kapatmak için cihazı özgün ROM'una geri yüklemek gereklidir. Ancak, bu, önceden yüklenen özel ROM veya modifikasyonları kaldırabilir. Cihazı garantisi altına almak için bu gereklidir; ancak özelleştirmelerin veya root erişiminin devam etmesini isterseniz, bunu yapmayabilirsiniz.

2. **Partition mounted abnormally:** Bu, genellikle bir sistem bölümünün düzgün olmayan bir şekilde bağlandığını gösterir. Bu durumda, cihazınızı kapatıp kurtarma moduna yeniden başlatmayı ve oradan gelişmiş ayarlar altında sistem bölümünü yeniden monte etmeyi deneyebilirsiniz.

3. **Found native bridge injection:** Bu hata genellikle Zygisk (veya başka bir sistem seviyesi hizmet) tarafından verilir ve genellikle bir uygulamanın root erişimini tespit edebilme yeteneği olduğunu gösterir. Bu durumda, herhangi bir kök gizleme uygulaması (örneğin MagiskHide) kullanmayı düşünebilirsiniz.

Bu adımların sorununuzu çözmemesi durumunda, daha ayrıntılı yardım için Momo uygulamasının geliştiricisiyle veya bir teknik destek topluluğuyla iletişim kurmanızı öneririm.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101

Buytool isimli xposed modülünün son sürümünü verir misin?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Buytool isimli xposed modülünün son sürümünü verir misin?
Üzgünüm, doğrudan bir yazılım veya modül sağlama yeteneği bulunmamaktadır. Herhangi bir Xposed Modülünün en son sürümünü indirmek için güvendiğiniz ve resmi bir kaynağı kullanmanızı ve ardından oradaki talimatları takip etmenizi öneririm.

Genellikle Xposed Modülleri, XDA Developers gibi resmi topluluklar tarafından sağlanır. Yine de, Buytool isimli bir Xposed Modülünü arama sonuçlarımda bulamadım. İsmini doğru yazdığınızdan emin olun. Kullandığınız modülün ismi tam olarak Buytool mu?

Modülü indirirken ve kurarken dikkatli olun çünkü hatalı bir modül kurulumu cihazınızda istenmeyen sorunlara neden olabilir. Her zaman bir yedekleme yapmayı ve geliştiricinin talimatlarını dikkatlice okumayı unutmayın.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Uygulama bildirimlerinde cihazın sistem varsayılan bildirim sesi olan damlacıklar yerine her uygulamanın kendisine ait bildirim seslerini kullanmanın yolu varmı?

Üst Alt