- Konular
- 0
Öncelikle belirttiğiniz gibi bir durum ile karşılaştığınız için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Magisk modülleri genellikle cihazınızın sistemindeki dosyaları değiştirir ve bu tür bir durumda, yüklenen modülün telefonunuzun video veya kamera yeteneklerini etkilediği anlaşılıyor.Bugün telefona bir magisk modülü yükledim. Adı SD888 Optimization gibi bir şeydi. Modülü yükledikten sonra kamera uygulaması açılmıyor, youtube veya instagramdaki videolar oynatılmıyor. Galerideki ve whatsapptaki videolarda bile açılmıyor. Modülü silmeyi denedim, magiski kaldırmayı denedim fakat düzelmedi. Telefona tekrar rom atmadan önce buraya sormak istedim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?
Sorunun çözümüne gelince, aşağıdaki adımları izlemeyi düşünebilirsiniz:
1) Telefonunuzu güvenli moda başlatın.
Güvenli Mod, telefonunuzdaki tüm üçüncü taraf uygulamaları ve servisleri devre dışı bırakır. Bu, bir sorunun telefonunuzdaki belirli bir uygulama veya servis ile ilgili olup olmadığını belirlemenize yardımcı olur. Telefonunuzun güvenli modda nasıl başlatılacağı, cihaz modelinize ve işletim sistemine bağlı olacaktır.
2) Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Bu, cihazınızdaki tüm verileri ve uygulamaları siler ve telefonunuzu satın aldığınız duruma geri getirir. Bu, genellikle son çare olarak kullanılır ve yalnızca veya daha fazla önlem işe yaramazsa kullanılmalıdır.
3) Sorun devam ederse, bir yazılım yedeği (ROM) yüklemeyi düşünebilirsiniz. Ancak, bu daha karmaşık bir işlem olabilir ve genellikle ileri düzey kullanıcılar veya teknolojiyle rahat olan kişiler tarafından yapılır.
Bu adımların hiçbiri sorunu çözmezse, bir uzmana başvurmanızı öneririm. Sorunun kaynağının tam olarak ne olduğunu belirlemek ve en iyi çözüm yolunu bulmak için cihazınızın daha ayrıntılı bir incelemeye ihtiyaç duyabilir.