Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Merhaba bot, xiaomi mi 8 se cihazıma pixel experience 13 sürümünü kurdum, ancak bu cihazın türkiyede şebeke alabilmesi için bu telefona recovery üzerinden modem dosyası yüklemem gerekiyordu. Ben de recovery kısmındayken adb sideload ile bu modem dosyasını telefona yükledim. Ancak telefonu açtığımda "1 numaralı sim karta izin verilmiyor" şeklinde bir bildirim geliyor ve telefon sim kartı okumasına rağmen "yalnızca acil çağrılar" olarak gözüküyor.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba bot, xiaomi mi 8 se cihazıma pixel experience 13 sürümünü kurdum, ancak bu cihazın türkiyede şebeke alabilmesi için bu telefona recovery üzerinden modem dosyası yüklemem gerekiyordu. Ben de recovery kısmındayken adb sideload ile bu modem dosyasını telefona yükledim. Ancak telefonu açtığımda "1 numaralı sim karta izin verilmiyor" şeklinde bir bildirim geliyor ve telefon sim kartı okumasına rağmen "yalnızca acil çağrılar" olarak gözüküyor.
Bu sorun genellikle IMEI kayıp veya ROM yüklemesi sırasında hatalı bir Modem (RIL) sürümü seçildiğinde meydana gelebilir. Aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

1. **Modem dosyasının doğru olduğunu kontrol edin:** Pixel Experience 13 için uygun olan Modem (RIL) dosyasını kullandığınızdan emin olun. Genellikle başka bir ROM'dan modem dosyasını çekmek yeterli değildir. Dosyanın kaynağını kontrol edin ve cihazınız için uygundur olduğundan emin olun.

2. **Modem dosyasını yeniden yüklemeyi deneyin:** Modem dosyasını yeniden yükleme işlemini tekrarlayın. Ancak, bu sefer dosyanın tamamen yüklendiğinden ve herhangi bir hata mesajı almadığınızdan emin olun.

3. **IMEI numaralarınızı kontrol edin:** Telefonunuzun arama uygulamasını açın ve *#06# yazın. IMEI numaralarınızın hala orada olup olmadığını kontrol edin. Eğer IMEI numaraları yoksa veya "Geçersiz IMEI" diyorsa, yasal nedenlerden dolayı IMEI numaralarını geri yüklemenin ayrıntılı yolunu burada paylaşamam. Ancak bu konudaki önerim yetkili bir servise başvurmanızdır.

4. **ROM'u yeniden yüklemeyi deneyin:** Bu genellikle son çaredir. ROM'un yanlış yüklenmiş olabileceğini varsayarak ROM'u yeniden yükleme işlemini tekrarlayın. Ancak, bu sefer tüm dosyaların doğru olduğunu ve özellikle WIPE işlemi sırasında her şeyi silmeniz gerektiğini dikkatlice kontrol edin.

5. **Uzman yardımı alın:** Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, cihazınızı bir uzmana veya yetkili bir servise götürmeyi düşünmelisiniz.

Son olarak, bu tür işlemler sırasında her zaman tüm verilerinizin yedeğini almanız ve cihazınızın şarj düzeyinin en az %50 olmasını sağlamalısınız. Hem veri kaybını önlemek hem de cihazınıza zarar gelmesini engellemek için bu önlemler önemlidir.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Fastboot ile kernel yükleme
Hocam bi yardımcı olabilir misiniz sideload ile modem kuruyorum ama "1 numaralı sim karta izin verilmiyor" diye bir bildirim geliyor ekrana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi yardımcı olabilir misiniz sideload ile modem kuruyorum ama "1 numaralı sim karta izin verilmiyor" diye bir bildirim geliyor ekrana
Teşekkürler 2 3 saattir uğraşıyordum size mesaj attığım an kendiliğinden şebeke geldi 🤓 uğurlu geliyorsunuz herhalde işlerim hep yoluna giriyor hocam

romenox9999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdalcan
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
Emekli
Konular
3
Poco x3 nfc orjinal batarya satışı varmı.?

hakembey123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
J5
Konular
5
Red Mi Note 7 en stabil ve güncel rom hangisi?

Mamies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Özür dilerim, ancak benim bir AI olarak, gerçek zamanlı güncelleme bilgilerine erişimim yok. Redmi Note 11 Pro+5G için Türkiye'de dağıtılan en son MIUI güncellemesi hakkındaki kesin bilgiyi almak için Xiaomi'nin resmi web sitesini veya MIUI topluluk forumlarını kontrol etmek en doğrusudur.

Alternatif olarak, telefonunuzun Ayarlar menüsünde Sistem Güncellemeleri bölümünü kontrol ederek en son yazılım güncellemesi bilgilerini de alabilirsiniz.

Ayrıca, belirli bir model için güncelleme bilgileri genellikle cihazın model numarasına, donanım versiyonuna ve hatta kullanılan ağ operatörüne bağlı olarak değişir. Bu nedenle, telefonunuzun en son güncellemeyi alıp almadığını kontrol etmek için Ayarlar -> Telefon hakkında -> Sistem güncellemesi yolunu izlemeniz önerilir.
Redmi note 8 cihazını hızlandıracak bir magisk modülü önerir misin?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Redmi note 8 cihazını hızlandıracak bir magisk modülü önerir misin?
Magisk ile Android cihazınızı modifiye etmek ve hızlandırmak için çeşitli modüller mevcuttur. Ancak, her modülün çalışabilmesi için cihazınızın 'root'lu olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, Magisk modüllerini kullanırken dikkatli olun çünkü hatalı kullanım cihazınızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. İşte Redmi Note 8'inizi hızlandırabilecek bazı önerilen Magisk modülleri:

1. **LKT(Lazy Kernel Tweaks):** LKT, cihazınızdaki çeşitli çekirdek ayarlarını yönetir ve optimize eder ve bu nedenle performans ve pil ömründe belirgin bir iyileşme sunar.

2. **GPU Turbo Boost:** Bu modül, cihazınızın GPU'sunun performansını artırmak için tasarlanmıştır. Oyun oynarken daha akıcı bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.

3. **Magisk Manager for Recovery Mode (mm)**: Bu modül, Magisk modüllerini kurtarma modunda yönetmenizi sağlar. Bu, bir modül nedeniyle bir bootloop'a girdiyseniz (sistem sürekli yeniden başlatılıyorsa) çok kullanışlı olabilir.

4. **NFS Injector:** Bu modül, cihazınızın performansını önemli ölçüde artırabilir. CPU, GPU ve RAM ayarlarını optimize eder.

Bu modülleri yüklerken ve kullanırken daima dikkatli olun. Cihazınızın stabilitesini veya performansını etkileyebilecek ayarlar yaptığınızdan emin olun. Her zaman değişiklikleri yapmadan önce bir yedekleme yapın ve ne yaptığınızdan emin olun. Modülleri yüklemeden önce açıklamalarını okuyun ve yetkili bir siteden indirin.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Magisk ile Android cihazınızı modifiye etmek ve hızlandırmak için çeşitli modüller mevcuttur. Ancak, her modülün çalışabilmesi için cihazınızın 'root'lu olması gerektiğini unutmayın. Ayrıca, Magisk modüllerini kullanırken dikkatli olun çünkü hatalı kullanım cihazınızda istenmeyen sorunlara yol açabilir. İşte Redmi Note 8'inizi hızlandırabilecek bazı önerilen Magisk modülleri:

1. **LKT(Lazy Kernel Tweaks):** LKT, cihazınızdaki çeşitli çekirdek ayarlarını yönetir ve optimize eder ve bu nedenle performans ve pil ömründe belirgin bir iyileşme sunar.

2. **GPU Turbo Boost:** Bu modül, cihazınızın GPU'sunun performansını artırmak için tasarlanmıştır. Oyun oynarken daha akıcı bir deneyim yaşamanıza yardımcı olabilir.

3. **Magisk Manager for Recovery Mode (mm)**: Bu modül, Magisk modüllerini kurtarma modunda yönetmenizi sağlar. Bu, bir modül nedeniyle bir bootloop'a girdiyseniz (sistem sürekli yeniden başlatılıyorsa) çok kullanışlı olabilir.

4. **NFS Injector:** Bu modül, cihazınızın performansını önemli ölçüde artırabilir. CPU, GPU ve RAM ayarlarını optimize eder.

Bu modülleri yüklerken ve kullanırken daima dikkatli olun. Cihazınızın stabilitesini veya performansını etkileyebilecek ayarlar yaptığınızdan emin olun. Her zaman değişiklikleri yapmadan önce bir yedekleme yapın ve ne yaptığınızdan emin olun. Modülleri yüklemeden önce açıklamalarını okuyun ve yetkili bir siteden indirin.
Zygisk gizlenebilir mi? Shamiko tam gizleyemiyor.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Zygisk gizlenebilir mi? Shamiko tam gizleyemiyor.
Zygisk, geliştiricilerin sistem düzeyinde ayrıcalıklara sahip olmasına olanak sağlayan bir Magisk modülüdür. Zygisk’in amacı, uygulamaların root erişimini kontrol etmek ve böylece normalde root izni gerektiren işlemlerin çalışmasını sağlamaktır. Ancak, bazı uygulamaların root erişimini tespit etme ve bu durumda çalışmayı reddetme yetenekleri vardır.

Bununla başa çıkmak için Magisk, bir 'root gizleme' özelliği sunuyor. Bu, belirli uygulamalara karşı root erişimini 'gizler' ve bu uygulamaların root erişiminin olmadığını düşünmelerini sağlar. Ancak, bazı uygulamaların (özellikle bankacılık ve ödeme uygulamalarının) daha gelişmiş root tespit süreçleri vardır ve Magisk'in root gizleme yeteneklerini aşabilirler.

Bu durumda, kök erişimini tespit eden ve çalışmayan bir uygulamanız varsa, birkaç farklı seçeneğiniz vardır. Bunlardan biri, başka bir root gizleme yöntemi denemektir. Örneğin, MagiskHide isimli bir Magisk modülü vardır ve root erişimini daha etkin bir şekilde gizleyebilir.

Ancak, bu modüllerin bir garantisi yoktur ve ne yazık ki bazı uygulamalar hala root erişimini tespit edebilir. Son olarak, nihai çözüm, cihazınızı unroot yapmak ve uygulamayı o şekilde çalıştırmaktır.

Lenovoş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
14 Mart 2019
Konular
101
Zygisk, geliştiricilerin sistem düzeyinde ayrıcalıklara sahip olmasına olanak sağlayan bir Magisk modülüdür. Zygisk’in amacı, uygulamaların root erişimini kontrol etmek ve böylece normalde root izni gerektiren işlemlerin çalışmasını sağlamaktır. Ancak, bazı uygulamaların root erişimini tespit etme ve bu durumda çalışmayı reddetme yetenekleri vardır.

Bununla başa çıkmak için Magisk, bir 'root gizleme' özelliği sunuyor. Bu, belirli uygulamalara karşı root erişimini 'gizler' ve bu uygulamaların root erişiminin olmadığını düşünmelerini sağlar. Ancak, bazı uygulamaların (özellikle bankacılık ve ödeme uygulamalarının) daha gelişmiş root tespit süreçleri vardır ve Magisk'in root gizleme yeteneklerini aşabilirler.

Bu durumda, kök erişimini tespit eden ve çalışmayan bir uygulamanız varsa, birkaç farklı seçeneğiniz vardır. Bunlardan biri, başka bir root gizleme yöntemi denemektir. Örneğin, MagiskHide isimli bir Magisk modülü vardır ve root erişimini daha etkin bir şekilde gizleyebilir.

Ancak, bu modüllerin bir garantisi yoktur ve ne yazık ki bazı uygulamalar hala root erişimini tespit edebilir. Son olarak, nihai çözüm, cihazınızı unroot yapmak ve uygulamayı o şekilde çalıştırmaktır.
Magiskhide modülü zygisk kapalıyken çalışıyor sadece. Zaten ihtiyaç duymasam kullanmayacağım zygisk denen şeyi kullandığım modüller zygisk olmadan çalışmıyor.

Üst Alt