Haber Miui8 Önizleme

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Açıkçası ben Android M güncellemesini LP sürümde ki gereksiz ram ve pil tüketimi yüzünden istiyorum. LP sürümde ki bu hatalar gün yüzüne çıkmışken neden yeni sürüm beklentisi içine girmeyeyim ki? Ayrıca kullandığım cihaz 2015/Ağustosta çıkmış öyle çok eskide değil. M çıksa N beklentisine girsem bence de yanlış olur. Çünkü ben yüksek sürüm düşük sürüm olarak değil cihazı nasıl daha verimli kullanırım ona bakıyorum.

asd220

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Konular
9
Şimdi büyük ihtimalle kitkata vermezler diye düşünüyorum bildirim çubuğuna bakarsak lp tarzı bi bilginiz var mı

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Açıkçası ben Android M güncellemesini LP sürümde ki gereksiz ram ve pil tüketimi yüzünden istiyorum. LP sürümde ki bu hatalar gün yüzüne çıkmışken neden yeni sürüm beklentisi içine girmeyeyim ki? Ayrıca kullandığım cihaz 2015/Ağustosta çıkmış öyle çok eskide değil. M çıksa N beklentisine girsem bence de yanlış olur. Çünkü ben yüksek sürüm düşük sürüm olarak değil cihazı nasıl daha verimli kullanırım ona bakıyorum.
Bunun için Android M yada Android N'e geçmek, hatta Miui 8'e bile geçmek gerekmiyor. Şu andaki rom üzerinde uygulamalar adam gibi optimize edilse sizin işiniz görülecek zaten.

Değil Android N, Android Z bile verilse uygulamaların optimizesi yapılmadan bir anlamı yok.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Şimdi büyük ihtimalle kitkata vermezler diye düşünüyorum bildirim çubuğuna bakarsak lp tarzı bi bilginiz var mı
Hiç ilgisi yok hocam. Yukarda da yazdım. Bende şimdi Android 6 var ama KitKat olduğu zamanla şimdi arasında görünüm olarak hiçbir fark yok.

asd220

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihangir
Konular
9
Hiç ilgisi yok hocam. Yukarda da yazdım. Bende şimdi Android 6 var ama KitKat olduğu zamanla şimdi arasında görünüm olarak hiçbir fark yok.

Haklısınız da animasyonlu ve o tipli bildiririm çubuğunu KitKat ta görmedim hemde tam da lolipop tarzı bir bildirim çekmecesi yapısı ile de acaba bende artık lolipop ve Marshallow ları KitKatdan ayırıyorlar mı diye merak ettim hani lp ve mm nin tüm olanaklarını kullanarak yeni bir tasarıma gitme falan

paclix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
paclix
Konular
15
Bunun için Android M yada Android N'e geçmek, hatta Miui 8'e bile geçmek gerekmiyor. Şu andaki rom üzerinde uygulamalar adam gibi optimize edilse sizin işiniz görülecek zaten.

Değil Android N, Android Z bile verilse uygulamaların optimizesi yapılmadan bir anlamı yok.

Aynı şeyi söylüyoruz hocam ve bende diyorum ki o optimizeyi M sürümü ile yaptılar, o yüzden M istiyorum.

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
İnşallah şu saçma sapan material renklerin hakim olduğu, insana uzaya mekik fırlatıyormuş hissini yedirmeyi başaran itici lollipop, marshmalow saçmalığına girip miuiyi bozmazlar. :D

Son düzenleme:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
bende buna katılmıyorum android sürümü nasıl önemli olmaz nasıl xiaomi önemsemiyor, merdiven altı firmami bu. 1500 lira verecem bide android güncellemesi istemeyeceğim. buyuk firma böyle seylerle olunur. istemeyen yüklememe şansına sahip ama firma destek vermek zorunda

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt