iyi günler bende bir kaç gün önce miui 7 rom (Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirVersion: 5.9.18) kullanmaya başladım çok memnunum fakat arada google play storedan bişey indirirken yada güncellerken cihaz kapanıp açılır gibi oluyor. tam olarakta kapanmıyor aslında açılışta çıkan samsung logosu çıkıyor sonra geri açılıyor. birde barkod okuyucu çalışımyor program açılıyor ama kameradan görüntü alamıyor. Bu ve benzer problem yaşayıp çözenler var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
temiz kurulum yaptım kapanma proplemi şu anda yok gibi görünüyor ama barkod okuyucu çalışmıyor. twrp kullanıyorum recovery olarak daha önce cwm kullandım onda da barkod okuyucu çalışmıyordu açılıyor ama kameradan görüntü almıyor. philiz touchlada bi deneyim. kullandığınız philiz touch linkini atarsanız sevinirimhocam bu sorunları ben hiç yasamadım temiz bir kurulum yap istersen wipe'ları vs. yaparak. philiz touch tavsiye ederim recovery olarak da.
temiz kurulum yaptım kapanma proplemi şu anda yok gibi görünüyor ama barkod okuyucu çalışmıyor. twrp kullanıyorum recovery olarak daha önce cwm kullandım onda da barkod okuyucu çalışmıyordu açılıyor ama kameradan görüntü almıyor. philiz touchlada bi deneyim. kullandığınız philiz touch linkini atarsanız sevinirim
haqanguven ana başlığa bu iki linki ekleyelim mi? benden sonra kullananlarda da sonuç olumlu, forum kullanıcıları direkt sorunsuz olarak kullanmaya başlayabilsin miui 7'lerini?
Gapps 5.7.10
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Download hatasını çözen fix.
http://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/google_play_fix4_deneme-mod-zip.597/