- Adım
- Baron
- Cihazım
- Note 3-Ace 2
- Konular
- 0
Xda konusuna bak orada apk var. O apk ile bütün google uygulamalarını yükleyebilirsin.gapps bulan oldu mu
Xda konusuna bak orada apk var. O apk ile bütün google uygulamalarını yükleyebilirsin.gapps bulan oldu mu
apk olarak da yükledim aynı hata başka gapps de kurdum aynı hata başka bir çözümü olmalı yada romda aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?Xda konusuna bak orada apk var. O apk ile bütün google uygulamalarını yükleyebilirsin.
aynı şekilde klasörler gruplanmış klasörleri açınca da arkaplan flu şeffaf modda görünmüyorbir de bildirim çubuğunu aşağı doğru indirdiğimde altının şeffaf olarak görünmesi gerekiyor ama şeffaf değil siyah görünüyor. bunun ayarı nereden yapılıyor
Bunun tersini yapınbir de bildirim çubuğunu aşağı doğru indirdiğimde altının şeffaf olarak görünmesi gerekiyor ama şeffaf değil siyah görünüyor. bunun ayarı nereden yapılıyor
O zaman şefaflık açık. Duvcar kağıdından kağıdına değişir ve ışığı çok kısmış iseniz az görünmesi normaldirmiuisystem apk sını nerden bulcam. bunu anlatan başka bir link varsa atabilir misin? bu arada bildirimi aşağı indirdiğim zaman dikkat ettim de çok az bişi görünüyor. ama çok az varla yok arasında. bunun azaltılıp çoğaltılan bir yeri var mıdır?