- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Meslek
- İnş Müh.
- Konular
- 9
TSK ederim deniyorumüstad ingilizce yap telefonu izini ver sonra türkçe yap düzeliyor
TSK ederim deniyorumüstad ingilizce yap telefonu izini ver sonra türkçe yap düzeliyor
İyi geceler arkadaşlar şimdi size sorum olucak. Şimdi miui 12 yükledim telefona güzel ama şuan sorunlu olduğu için kullanılmaya pek uygun değil gibi. Benim tel miui 11 global di şimdi miui 11 eea ya geçsem nasıl geçicem ve ben bayağı uğraştım miui 12 yüklemek için çünki ilk defa yaptım ve hiçbir bilgim yok twpr felan uğraşmak istemiyorum geçtikten sonra ne yapmam lazım bu konuda yardımcı olurmusunuz bana
Kurulumdan sonra şifre varsa kaldırın .Dediklerinizi yaptım ancak romu kurduktan sonra telefonun hafızasında bir sürü klasör oluşuyor ve klasör isimleri harf ve sayılardan oluşuyor. Telefona magisk atamıyorum dosya aktarmama izin vermiyor. Sorun nedir ?
Hocam ben yüklemeden önce miflashla temiz rom kurdum. Daha sonra cihaza twrp ve magisk kurdum. Cihazı açıp magisk yüklenmiş mi kontrol ettim daha sonra cihazın hafızasına rom dosyasını ve magisk yı attım. romu kurdum cihaz redmi yazısıyla yeniden başlarken twrp ye girdi. install kısmında dediğim gibi klsörler oluştu. Şifre vb yoktu cihazdaKurulumdan sonra şifre varsa kaldırın .
Yanlış yükleme yapıyorsunuz.Hocam ben yüklemeden önce miflashla temiz rom kurdum. Daha sonra cihaza twrp ve magisk kurdum. Cihazı açıp magisk yüklenmiş mi kontrol ettim daha sonra cihazın hafızasına rom dosyasını ve magisk yı attım. romu kurdum cihaz redmi yazısıyla yeniden başlarken twrp ye girdi. install kısmında dediğim gibi klsörler oluştu. Şifre vb yoktu cihazda
Yanlışlık nerede tam olarak hocam 3 kere kurmayı denedim her seferinde temiz rom atarak adımları takip ettim ama yanlış yapmış olabilirim dediğiniz gibi ya da rom dosyası inerken bir hata olmuş olabilir diye düşünüyorumYanlış yükleme yapıyorsunuz.