Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Eu Beta Rom 20.12.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları
Kurulumu gerçekleştirdim arkadaşlar. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.Sadece Tam ekran hareketlerine alınca, hiçbir işlem yapmıyor. Yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Bir iki saatlik kullanıma göre konuşmak için erken ama akıyor rom. Herhangi bir takılma vs. yok.
Şuan yarım saattir kullanıyorum ve ilk farkettiğim hatalar tam ekrana alınca hareket etmiyor ama yeniden başlatınca sorunsuz oluyor. İkincisi de zaten miui 11 de de yaşadığım whatsapp ta konuşma ekranında en altın üzerinde bir yerde telefonu kilitleyip açtığımda konuşmanın yukarıya çıkması problemi devam ediyor. Örnek video şu çektiğim anlattığım konu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Netflix te Yürütme Özellikleri bölümünü göremedim. Yani L1 midir anlamadım şuan.
Şuan yarım saattir kullanıyorum ve ilk farkettiğim hatalar tam ekrana alınca hareket etmiyor ama yeniden başlatınca sorunsuz oluyor. İkincisi de zaten miui 11 de de yaşadığım whatsapp ta konuşma ekranında en altın üzerinde bir yerde telefonu kilitleyip açtığımda konuşmanın yukarıya çıkması problemi devam ediyor. Örnek video şu çektiğim anlattığım konu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Netflix te Yürütme Özellikleri bölümünü göremedim. Yani L1 midir anlamadım şuan.
Tam erkan hareket, Yeniden başlatma sonrası düzeldikten sonra bir daha yapmadı.
Whatsapp yedekleri indiriyor şuan. kursun dönüş yapalım hocam.
Bende L1 hocam. Drm info ile kontrol edebilirsiniz.
Mi Mover ( Mi taşıyıcı ) Uygulaması İngilizce kalmış. Ayarlarda birkaç yerde İngilizcele kısımlar var fakat ilerleyen güncellemeler de giderilir.