MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Eu Beta Rom 20.12.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Paylaşım için teşekkürler öncelikle. Bende MiRoom mevcut. 4 Wipe ile geçiş yapamamaktayım. Bootloop oluyor. Bilgisayar ve otg kablo yok şu an elimde. Alternatif bir yöntem var mı yoksa 4 Wipe yapıp romu kursam rom kurduktan sonra format data yapsam açılır mı acaba?

Hocam,
Farklı rom ve yeni bir arayüz olduğundan olayı Bootloop olabilir.
Ben bu tarz rom geçişlerin de Format data / Yes sonrası temiz kurulum yöntemini öneriyorum. Kendimde öyle yapıyorum.

Hükümdar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. Kaan
Cihazım
OnePlus 9 Pro
Konular
3
Hocam,
Farklı rom ve yeni bir arayüz olduğundan olayı Bootloop olabilir.
Ben bu tarz rom geçişlerin de Format data / Yes sonrası temiz kurulum yöntemini öneriyorum. Kendimde öyle yapıyorum.

MIUI 11 Eu Rom kurmaya çalışırken de aynı sorun yaşamaktayım. Format data yapmam gerekiyor. Demek istediğim, internali silmeden, system data cache falan temizlesem. Sonra romu kursam herhangi bir hata vermeden kuruyor lakin başlatılmıyor. Format datayı romu kurduktan sonra atsam sıkıntı yaşar mıyım. Teorik olarak mantıklı bir işlem ve büyük olasılıkla açılacak ama köyde olduğumdan elimde de PC ve otg bulunmadığından riske giremiyorum.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
MIUI 11 Eu Rom kurmaya çalışırken de aynı sorun yaşamaktayım. Format data yapmam gerekiyor. Demek istediğim, internali silmeden, system data cache falan temizlesem. Sonra romu kursam herhangi bir hata vermeden kuruyor lakin başlatılmıyor. Format datayı romu kurduktan sonra atsam sıkıntı yaşar mıyım. Teorik olarak mantıklı bir işlem ve büyük olasılıkla açılacak ama köyde olduğumdan elimde de PC ve otg bulunmadığından riske giremiyorum.

Evet hocam başlatmıyor twrp ekranına düşüyor.
Bahs ettiğiniz şekilde hiç kurulum yapmadım,keza yeni bir rom ve arayüz, elinizde pc ve otg de yok bende bu riski göze alamadım.

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Arkadaşlar bug falan var mı? Kuranlar yazabilir mi ?

zimba

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefa
Cihazım
K20pro
Meslek
Makine Müh.
Konular
5
hocam elinize saglık geceyı beklıyorduk cabuk oldu :):)

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Şu anda kuruyorum :) paylaşım için teşekkür ederim.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Kurulumu gerçekleştirdim arkadaşlar. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.Sadece Tam ekran hareketlerine alınca, hiçbir işlem yapmıyor. Yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Bir iki saatlik kullanıma göre konuşmak için erken ama akıyor rom. Herhangi bir takılma vs. yok.

Üst Alt