- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- REDMİ NOT 4
- Konular
- 7
slm arkadaslar net olarak biri acıklayabilirmi google gereksiz uygulamaları nasıl sistemden kaldıracagız
Telefonunuz root lu ise kandırabilirsiniz hocam.slm arkadaslar net olarak biri acıklayabilirmi google gereksiz uygulamaları nasıl sistemden kaldıracagız
amet42 hocamın dediği gibi cihaz root lu ise kaldırabilirsiniz değil ise Miui gizli ayarlar uygulaması ile devre dışı bırakabilirsiniz.slm arkadaslar net olarak biri acıklayabilirmi google gereksiz uygulamaları nasıl sistemden kaldıracagız
Aşağıdaki linke göz atabilirsiniz hocamdevre dışı da olabilir gizli ayarlara nasıl ulasabilirim
kardeşim aynı sorunu bizzat ben yaşıyorum şu an. naptın çözebildin mi problemi lütfen yardımcı ol bana
bunun android tabanlı bir programla ilgisi yok, miui 5 sürümünden beridir kullanıyorum ve dev versiyonu artık beta olarak evrildi daha çok kapalı bir sisteme doğru yol alıyor. Artık root erişim haklarına sahip olsan bile global beta roma çok fazla müdahale edilemez hale getirdiler. Mesela daha önce güncelleme almak istemediğim zaman updater.apk yı dondurup cihazı uzun süre sevdiğim bir romla yada sorunsuz bir versiyonla kullanabiliyordum. Şuan bir çok uygulamayı donduramıyorum.
Cihazı rootlamadan kullanabileceğiniz activity launcher var,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryükleyin
- Programın sol üst "çalışsan etkinlikler" sekmesinden, bütün etkinlikleri seçin,
- Açılan etkinlik listesinden Ayarlar `ı bulun ve seçin,
- Uygulamalar "com.android.settings $ManageApplicationActivity" seçin.
- Karşınıza gelen uygulamalar listesinden devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamayı seçerek devre dışı bırakabilirsiniz.