- Adım
- Harun
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 3
Robot yazmış yanlışlıkla Root yok cihazda.
kardeşim aynı sorunu bizzat ben yaşıyorum şu an. naptın çözebildin mi problemi lütfen yardımcı ol banaArkadaşlar merhaba activity launcher ı kurarak sadece google play music, film, sesli arama ve hangout u devre dışı bıraktım problem olmadı. 3 -4 saat sonra yeniden başlattım teli . 3 nokta hareket ediyor ve bi süre sonra bişeyler yüklüyor sonra yine 3 nokta ekran parlaklığı artıp azalıyor kendi kendine yardımcı olur musunuz neyi var acaba ???
mi 5 prime 64gb 8.1.2.0 kararlı yüklü 2 gün oldu alalı...
Hangi uygulamalar hocam?arkadaşlar lütfen yardımcı olun. aynı problemi ben de yaşıyorum. o programı indirip bazı uygulamaları devre dışı bıraktım. Telefonu yeniden başlattığımda bir daha açılmadı mi ekranında sabit kalıyor ve asla açılmıyor. nolur yardım edin nasıl düzelticem bu problemi telefonum daha 1 aylık ve çok memnundum. ALLAH RIZASI İÇİN biri yardımcı olsun.
tümü google uygulamalarıydı. ama teli yeniden başlattığmda bir daha açamadım . mi ekranında takılı kalıyor. nasıl halledebilirim? servise göndermek istemiyorum yardımcı olun lütfenHangi uygulamalar hocam?
Hocam bl açık mı, eğer açıksa twrp üzerinden tekrar kullandığınız romu flashlamanız gerekir. Google uygulamalarında özelikle google play hizmetleri sıkıntı çıkartıyor.tümü google uygulamalarıydı. ama teli yeniden başlattığmda bir daha açamadım . mi ekranında takılı kalıyor. nasıl halledebilirim? servise göndermek istemiyorum yardımcı olun lütfen
sadece BL'nin açık olduğnu biliyorum onun dışında hiç anlamıyorum ki bu işlerdenHocam bl açık mı, eğer açıksa twrp üzerinden tekrar kullandığınız romu flashlamanız gerekir. Google uygulamalarında özelikle google play hizmetleri sıkıntı çıkartıyor.
Sorun Amet42 kardeşimin ilgilenmesiyle çözüme kavuştu. Kendisine büyük teşekkürlerimi iletiyorumHocam özelden görüşelim konuyu kirletmeyelimpm atın lütfen.
Eyvallah hocam güle güle kullanınSorun Amet42 kardeşimin ilgilenmesiyle çözüme kavuştu. Kendisine büyük teşekkürlerimi iletiyorum![]()