yok hocam yine olmadi maalesefUygulamayı indirin play store QuickShortMaker. Uygulamayı açın. Ayarlar dan resimde ekli olan yazının üzerine gelin ve dokunun. Gelen ekrandan Try yazana tıklayın bir sonraki ekranda devre dışı birakabilirsiniz
Hocam Allah sizden razı olsun ya. Bunun çaresini ne kadar zamandır arıyordum . Miui 7 de sıkıntısız google uygulamarı devre dışı bırakılırken miui 8 de buna izin vermiyordu . Artık içime dert olmuştu batarya performansından muzdariptim tekrardan teşekkür ederim .bunun android tabanlı bir programla ilgisi yok, miui 5 sürümünden beridir kullanıyorum ve dev versiyonu artık beta olarak evrildi daha çok kapalı bir sisteme doğru yol alıyor. Artık root erişim haklarına sahip olsan bile global beta roma çok fazla müdahale edilemez hale getirdiler. Mesela daha önce güncelleme almak istemediğim zaman updater.apk yı dondurup cihazı uzun süre sevdiğim bir romla yada sorunsuz bir versiyonla kullanabiliyordum. Şuan bir çok uygulamayı donduramıyorum.
Cihazı rootlamadan kullanabileceğiniz activity launcher var,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryükleyin
- Programın sol üst "çalışsan etkinlikler" sekmesinden, bütün etkinlikleri seçin,
- Açılan etkinlik listesinden Ayarlar `ı bulun ve seçin,
- Uygulamalar "com.android.settings $ManageApplicationActivity" seçin.
- Karşınıza gelen uygulamalar listesinden devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamayı seçerek devre dışı bırakabilirsiniz.
Usta Google uygulamalarını dondurdum. Activity launcher i sildim işim bitince . Daha sonra telefonu kapattım ve telefon birdaha açılmadı . PC den rom atmak zorunda kaldım. Sıkıntı çıkıyor galiba. Başka yaşayan var mı bunu bilmiyorum.cümlemizden razı olsun inşallah
Devre dışı bıraktığınız programları iyi seçmeniz gerekiyor eğer sistem veya miui uygulamalarından bazılarını devre dışı bıraktığınız zaman bu sorun ile karşılaşırsınız.Usta Google uygulamalarını dondurdum. Activity launcher i sildim işim bitince . Daha sonra telefonu kapattım ve telefon birdaha açılmadı . PC den rom atmak zorunda kaldım. Sıkıntı çıkıyor galiba. Başka yaşayan var mı bunu bilmiyorum.
Peki hangilerini kaldırınca bu sorunu yaşamam. Tavsiye edin onları dondurayım. Bu Google uygulamalari yüzünden şarjım çok az gidiyorDevre dışı bıraktığınız programları iyi seçmeniz gerekiyor eğer sistem veya miui uygulamalarından bazılarını devre dışı bıraktığınız zaman bu sorun ile karşılaşırsınız.