Hocam bunların başında birde Corona virüsü varken daha onaylanmaz ,Çin tatili yüzünden hocam, uzun sürebilir.
Jailbreak sisteminde olduğu gibi tweak kurabileceğiniz uygulama arıyorsanız bunun için Magisk ve EdXposed şeklinde uygulamalar mevcut. Ayrıca farklı uygulamalar ile geliştirme yapmak yerine android uygulama mağazası içinden de telefonunuzda istediğiniz şeyleri değiştirebileceğiniz uygulamalar mevcut. Konuyu geç gördüm forumdan çıkmadıysanız aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.Ooo iyiymiş, Peki kilit ve twrp işlemini yaptıkdan sonra iOs JB de olduğu gibi bir tweak (Program) yükleme mağazası olmayacak sanırım sadece custom room içindeki özellikleri kullanabileceğiz ! Atıyorum tema yükleyebileceğiz istediğimiz gibi ve buna ilaveten sistem üzerinde kaldırılamıyan uygulama veya bölümleri kaldırabileceğiz dimi özelleştirebileceğiz dimi!
Hayır.Miui designer paralımı
Teşekkür EderimHayır.
Ucretsiz hocam ama 2 hafta gecmesine ragmen benim basvurum onaylanmadiMiui designer paralımı
Korona virisündenUcretsiz hocam ama 2 hafta gecmesine ragmen benim basvurum onaylanmadi