Multilang olanlar hariç tüm romlara eklenebilir teorik olarak.Tecno' Alıntı:Arkadaşlar bu uygulama tüm miui rom çeşitleri için geçerli mi şuan LG G2 için en güncel olan roma türkçe dil desteği eklemek istiyorum?
WaTCHMaN pid=6724 dateline=1407050396' Alıntı:konu anlatımındaki programın versiyonu eski haliyle sizin açtığınızda göreceğiniz görüntüde farklı olacak . bendeki jbart 2.0.0a ...
ayrıca 3. aşamadaki kısmı uygulayınca program açılmıyor . orada sadece o dosyayı açıp ingilizce yazan kısımları değiştirmek gerekiyor
"TimeZone": "Europe/Athens",
"Locale": "tr_TR",
"Language": "tr",
"Region": "TR",
Ben şunu merak ediyorum . senin anlattığın şekilde rom u türkçeleştirince yeni çıkan güncelleme OTA üzerinden yükleniyor mu ?proton252' Alıntı:Teşekkürler
WaTCHMaN pid=7137 dateline=1407491896' Alıntı:Ben şunu merak ediyorum . senin anlattığın şekilde rom u türkçeleştirince yeni çıkan güncelleme OTA üzerinden yükleniyor mu ?
Cery pid=7138 dateline=1407492080' Alıntı:WaTCHMaN pid=7137 dateline=1407491896' Alıntı:Ben şunu merak ediyorum . senin anlattığın şekilde rom u türkçeleştirince yeni çıkan güncelleme OTA üzerinden yükleniyor mu ?
ben N9000Q için jbart üzerinden yapıyorum ama ota güncellemesi alınca bootloop da kalıyor cihaz.
olmadı yani
ama aklıma şu takıldı. türkçeleştirilmiş önceki versiyon ile türkçeleştirilmiş son versiyonu gösterip 2.0.0a versiyonundaki ota creator kısmından türkçe ota dosyası oluşturabilir miyiz?
geçen hafta yaptığım romu kullanan bi arkadaş kendini feda edip hazırlamaya çalışacağım ota dosyasını yüklerse anca öğreniriz
O zamana N9000Q kullananlar yaşadı. her hafta türkçe ota güncellemeleri benden. hatta bu haftaki 4.8.8 tr ota hazır bile.proton252 pid=7178 dateline=1407501729' Alıntı:Evet, iki sürüme de dil eklenmişse ota creator ile gerçek ota paketi hazırlanabiliyor. Resmi mi2 romunda denedim çalışıyor.
Hatta resmi (offical) destekli cihazlara ota hazırlamak için planlarım da vardı fakat pratikte çok uzun süreceğinden vazgeçtim.