Rom miui mint poco x3 pro rom

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Size de iyi geceler. Yarın deneyimlerimi yine bu konu üzerinden paylaşacağım.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Size de iyi geceler. Yarın deneyimlerimi yine bu konu üzerinden paylaşacağım.
yaşadığınız herhangi bir sıkıntıyı veyahut beğendiğiniz bir özelliği ekran fotoğrafları ile buraya atın mutlaka hocam herkes yararlansın benden başka birilerinde kanıt atması insanların aklında ki acaba kelimesini ortadan kaldırır tekrardan görüşmek üzere:) (ah be şu forumda bende kıdemli üye olsam tadından yenmezdi🤣)

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Ben de kıdem yükseltmek istiyorum. Bunun için biraz da güven lazım işte. Umarım o güveni de kazanırız. Tekrardan iyi geceler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse ben Rom'u bismillah diyip yüklüyorum. Kalın Sağlıcakla ...

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Ben bu romdan birşey anlamadım. Tema yüklememe izin vermiyor. İçindeki temanın da her yeri çince. Türkçe tema bilen var mı arkadaşlar? Dark Mode veya full black gibi? Yoksa akşamı beklemeden rom atacam yeniden.

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Şimdiye kadar karşılaştığım sorun Tema mağazası ve Chrome güncellemiyor GooglePlay'den

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
çözümü söylicem bekleyin hocam şuan herkeste öyle mi bilmiyorum ama foruma giremiyorum sürekli yükleniyorda kalıyor site

bu linkte ki uygulamayı indirin sonra telegram da miui system uptades diye bir grup var burda telegram linki yasak olduğu için paylaşmıyorum o foruma girin themes global yazın arama kısmına veya el ile bulun sonra indirin uygulamayı kurmaya çalışmadan indirilenlere kaydet diyip vericeğim uygulamayı kurup ordan deneyin o zaman oluyor uygulama bu fakat root gerekiyor hocam bunun için 2dklığına da olsa root yapmaya değer romu değiştirmek saçma olur çünkü şuan bundan iyisi yok magisk dosyasını da paylaşıyorum buyrun twrp den install diyerek yapıcaksınız bunu temizleme falan işlemine de gerek yok kurduktan sonra işlerinizi hallettikten sonra magisk uygulamasından magiski geri kaldırabilirsiniz eğer çok sorun yaşadıysanız veya yardımcı olmamı istiyorsanız bana telegramdan ulaşın kullanıcı adım: kayaoffiziel36

çözümü söylicem bekleyin hocam şuan herkeste öyle mi bilmiyorum ama foruma giremiyorum sürekli yükleniyorda kalıyor site

bu linkte ki uygulamayı indirin sonra telegram da miui system uptades diye bir grup var burda telegram linki yasak olduğu için paylaşmıyorum o foruma girin themes global yazın arama kısmına veya el ile bulun sonra indirin uygulamayı kurmaya çalışmadan indirilenlere kaydet diyip vericeğim uygulamayı kurup ordan deneyin o zaman oluyor uygulama bu fakat root gerekiyor hocam bunun için 2dklığına da olsa root yapmaya değer romu değiştirmek saçma olur çünkü şuan bundan iyisi yok magisk dosyasını da paylaşıyorum buyrun twrp den install diyerek yapıcaksınız bunu temizleme falan işlemine de gerek yok kurduktan sonra işlerinizi hallettikten sonra magisk uygulamasından magiski geri kaldırabilirsiniz eğer çok sorun yaşadıysanız veya yardımcı olmamı istiyorsanız bana telegramdan ulaşın kullanıcı adım: kayaoffiziel36
Veziroglu.demir

Ekli dosyalar

• Magisk-25.2.zip
    10,8 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Hocam veziroglu_official instagram hesabımı ekler misiniz?

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular