- Adım
- Veziroğlu
- Cihazım
- Xiaomi POCO X3
- Konular
- 1
Size de iyi geceler. Yarın deneyimlerimi yine bu konu üzerinden paylaşacağım.
yaşadığınız herhangi bir sıkıntıyı veyahut beğendiğiniz bir özelliği ekran fotoğrafları ile buraya atın mutlaka hocam herkes yararlansın benden başka birilerinde kanıt atması insanların aklında ki acaba kelimesini ortadan kaldırır tekrardan görüşmek üzere (ah be şu forumda bende kıdemli üye olsam tadından yenmezdi)Size de iyi geceler. Yarın deneyimlerimi yine bu konu üzerinden paylaşacağım.
Veziroglu.demirçözümü söylicem bekleyin hocam şuan herkeste öyle mi bilmiyorum ama foruma giremiyorum sürekli yükleniyorda kalıyor site
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu linkte ki uygulamayı indirin sonra telegram da miui system uptades diye bir grup var burda telegram linki yasak olduğu için paylaşmıyorum o foruma girin themes global yazın arama kısmına veya el ile bulun sonra indirin uygulamayı kurmaya çalışmadan indirilenlere kaydet diyip vericeğim uygulamayı kurup ordan deneyin o zaman oluyor uygulama buLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirfakat root gerekiyor hocam bunun için 2dklığına da olsa root yapmaya değer romu değiştirmek saçma olur çünkü şuan bundan iyisi yok magisk dosyasını da paylaşıyorum buyrun twrp den install diyerek yapıcaksınız bunu temizleme falan işlemine de gerek yok kurduktan sonra işlerinizi hallettikten sonra magisk uygulamasından magiski geri kaldırabilirsiniz eğer çok sorun yaşadıysanız veya yardımcı olmamı istiyorsanız bana telegramdan ulaşın kullanıcı adım: kayaoffiziel36
twrp tek tık ile yüklemek için hocam buyurun :Hocam veziroglu_official instagram hesabımı ekler misiniz?