Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selam müthiş bir rom ile karşınızdayım rom geniş açıda 1080p 60fps 4k da ise 60 fps destekliyor pili oldukça ideal hızlı şarjı da var eski sürümleri gibi google yedekleme sorunu yok performansı da iyi herhangi bir kasma donma sorunu yaşamadım her neyse ssleri paylaşıyorum tavsiye ederim elite romdan sonra poco için en iyi kullandığım rom oldu miui mint bu arada abartısız bu forumda ne kadar poco x3 pro için paylaşılan rom var ise hepsini denedim adam akıllı bi elite rom bide bu oldu miui mint kamera açısından efsane çünkü leica tabanlı camera ve foto kalitesi çok geliştirilmiş buyrun link :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
leica modu da var 2 tane daha tam keşfedemedim aralarında ki fakat biri daha canlı renkli çekiyor diyeri de daha doğal ve gerçeğe yakın çekiyor kameraya ilk girerken açıklaması ile size seçtirtiyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ideal telegramda miui mint grubuna gel zaten memnun olan türkler var ayrıca m3tinkn hocamda gayet memnun ve uzun süredir kullanıyor ona da sorabilirsin
arkadaşlar yeni fark ettim ön kamera video da 1080p 60fps de gelmiş normal stok romlarda sadece 30 fps kısacası kamera kısmında tüm 60fps ler açık sadeve
Rom güzele benziyor kurulum yaparken resetliyor sürekli yeniden başlatı yaptı,4 tane hata verdi, kırmızı yazı ile ben beceremedim sanırım trwp ile mi yaptınız, şimdilik başka rom kurdum o yüzden romu kurulum aşamalaro anlatma şansınız var mı ilerde tekrar denerim
Rom güzele benziyor kurulum yaparken resetliyor sürekli yeniden başlatı yaptı,4 tane hata verdi, kırmızı yazı ile ben beceremedim sanırım trwp ile mi yaptınız, şimdilik başka rom kurdum o yüzden romu kurulum aşamalaro anlatma şansınız var mı ilerde tekrar denerim
işaretli seçenekleri seçip vipe yapın sonra romu kurun 4 hata verebilir ama rom sorunsuz kuruluyor yani hata verdikten sonra başlatın romu tüm her şeyi kurun normal kullanmaya başladığınız zaman tekrar twrp den romu yükleyin hata vermez
Intel olan kısmı silmedim, eksik yaptığım dolayı oldu büyük ihtimalle teşekkürler ederim, yakın zamanda değiştirsem öyle yapıcam baya yardımcı oldun seni de yordun kusura bakma