- Adım
- kaya
- Cihazım
- poco x3 pro
- Meslek
- Hemşire
- Konular
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ALLAAAH ALAAAAH ne hikmetse ben m3tinkn dışında herkeste sorun var bak sen şu işe aynı şekil vn romda da ben hariç kimse ssorun yaşamıyor ve en HATASIZ rommuş alın silin konuyu sıkıntı değil cantara ama şunu söyliyim bilader bana çok salladın bu konuda bence şansını zorlama madem çok iyisin yöneticilik versinler sana yönet tüm herkese yardımcı ol bakalım iyi forumlar herkeseBelliydi böyle olacağı aynı grupta bir kaç kişiye daha rastladım böyle , telefonları kapanıyordu açılıyordu dokunmatik falan gidiyor diyordu . VN konusu içersinde mint kullanmayın demiştim ama nafile sanırım denk gelmemişsiniz . Geçmiş olsun telefonun fotoğrafı varsa atın ve konuyu bildirin konu kilitlensin . Sorun olduğu bariz belliydi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 eylülden beri hala kullanıyorum d&g kernel de yükledim en başta hala da sorunsuz yok sertifikayı yok o sorunmuş buymuş yok Anlama kıtlığı varsa insanlarda bilemem babanızın düşmanıymışınız gibi sallayıp durdunuz roma bende aynısını vn rom için söylüyorum BUG dolu romu Kalkıp bu forumda kusursuz yok öylemi böyleli diye paylaştığınız yetmiyormuş gibi gelip burda yok konu kitlensin yok o olsun bu olsun şöyle böyle çoluk çocuk iş yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cantara Skorpi konumun silinmesini talep ediyorum
Ekli dosyalar
Son düzenleme: