Rom miui mint poco x3 pro rom

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
İnşallah hocam. Sizin deneyimlerinize dayanarak yükleyeceğim. Umarım Ses modu yüklerken veya magisk'de sorun çıkarmaz. Viper4Android olmazsa telefonda rahat edemiyorum. Zaten bu yüzden rom yüklüyorum telefona.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Gece gece rom arayışına girdim. Umarım yüklediğime değecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romun eksiklerine rastladınız mı hiç?
Bir de twrp yüklemesi yaptıktan sonra neleri temizlemem lazım? Data veya cache gibi? Temiz kurulum yapmak istiyorum hafzıa kartını silmeden.
eksikliğe rastlamadım hafıza kartı dediğiniz sd kart ise micro sd yi seçmeyin ama öteki türlü wipe kısmından micro sd usb otg haric hepsini silin sonra romu kurun ardından başlatın bu arada 4 tane uyarı verebilir sıkıntı yok ama reboot system diyince sıkıntısız açılıyor

İnşallah hocam. Sizin deneyimlerinize dayanarak yükleyeceğim. Umarım Ses modu yüklerken veya magisk'de sorun çıkarmaz. Viper4Android olmazsa telefonda rahat edemiyorum. Zaten bu yüzden rom yüklüyorum telefona.
magisk 25.2 var bende şuan sorunsuz aynı şekilde Viper4Android de var viperden önce dolbyi kullanıyordum kısacası sıkıntı Çıkarmaz

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Telefona sürekli rom kurup cihazı yormayı sevmiyorum. Umarım bu son olur diyecem ama biliyorum ki, ilerleyen zamanlarda daha iyisinin çıktığını düşünerek yeniden yükleme yaparım. Umarım bu rom beni uzun süre idare eder. Yoksa Vayu EuRom yükleyip yoluma devam ederim.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Gece gece rom arayışına girdim. Umarım yüklediğime değecektir.

Romun eksiklerine rastladınız mı hiç?
Bir de twrp yüklemesi yaptıktan sonra neleri temizlemem lazım? Data veya cache gibi? Temiz kurulum yapmak istiyorum hafzıa kartını silmeden.
hocam bu arada romu yükledikten sonra temizleme yapmanıza gerek yok dediklerimi rom yüklemeden önce yapın yükledikten sonra direk yeniden başlatabilirsiniz yazdığınızı tam görmemişim kusuruma bakmayın:(

Telefona sürekli rom kurup cihazı yormayı sevmiyorum. Umarım bu son olur diyecem ama biliyorum ki, ilerleyen zamanlarda daha iyisinin çıktığını düşünerek yeniden yükleme yaparım. Umarım bu rom beni uzun süre idare eder. Yoksa Vayu EuRom yükleyip yoluma devam ederim.
İnşALLAH hocam bende aynı düşüncedeyim fakat uzun götüreceğine eminim çünkü bende artık bıktım her gün her saat rom yüklemekten ama bunda bayadır sıkıntı çekmedim eski sürümlerini kullanıyodum zaten

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
hocam bu arada romu yükledikten sonra temizleme yapmanıza gerek yok dediklerimi rom yüklemeden önce yapın yükledikten sonra direk yeniden başlatabilirsiniz yazdığınızı tam görmemişim kusuruma bakmayın:(
Estağfurullah, kusurluk bir durum yok. Yazdıklarınızı aynen uygulayacağım. Zaten romun inmesine az kaldı. Umarım Pişman Olmam ...
wasntme~~

Benim rom'dan 3 beklentim var. Stabil olsun, şarjı iyi götürsün ve ses seviyesi yüksek olsun. Zaten oyun oynayan birisi değilim. Genelde navigasyon programlarını, film müzik, uzak bağlantı programlarını veya video editleme programları kullanıyorum. Onun dışında telefonu pek kullanmam.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Estağfurullah, kusurluk bir durum yok. Yazdıklarınızı aynen uygulayacağım. Zaten romun inmesine az kaldı. Umarım Pişman Olmam ...
wasntme~~
İnşALLAH olmazsınız başta bende böyle düşünüyordum dediğim gibi araştırın mesela bu forumu abartısız kaç tane varsa eksiksiz hepsi denedim ama kamera,performans,pil açısından en iyi mint çıktı adamlar işini iyi yapıyor öyle her telefona uygun da çıkarmıyorlar belirli telefonlara var o da bir artı aslında ve eu kadar hantalını görmedim bunlarda eu tabanlı fakat normal eu bana normal miuidan farksız geldi neyse artık çok şükür en iyisini buldum sonunda inşallah bozmazlar uzunn zaman Gider bu arada konuda yakınlaştırma ile alakalı var mesajlarda bi göz at derim o sıkıntıyı yaşarsan çözümünü yazdım aklında bulunsun belki sende olmaz bile

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Galeride olmayıp diğer uygulamarda olan yakınlaştırma sorunu sanırım. Kontrol edecem. Yalnız rom inmiyor. Sınır geldi siteden. 5 saat sonra yüklemeye devam edeceğim artık. =(

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Galeride olmayıp diğer uygulamarda olan yakınlaştırma sorunu sanırım. Kontrol edecem. Yalnız rom inmiyor. Sınır geldi siteden. 5 saat sonra yüklemeye devam edeceğim artık. =(
hocam vpn açın sayfayı yenileyin iniyor en kolay pc den yapılıyor bi video vardı bulursam atıcam size kimse mağdur olmasın 5 saat beklemeye gerek yok:)

buyurun link hocam
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1