Rom miui mint poco x3 pro rom

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
hocam twrp yi kendi sitesinden indirdim kurdum. wipeleri yaptım ama pc twrp yi görmüyor. hafıza yok yani
hocam bu linkte ki uygulamayı indirip açın sol üstte driver kısmı var yükledikten sonra pc yi yeniden başlatın görücektir telefonu

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
hocam bu linkte ki uygulamayı indirip açın sol üstte driver kısmı var yükledikten sonra pc yi yeniden başlatın görücektir telefonu
bunları kurmuştum ama tekrar deneyim. şuan otg kablo ile flas bellekten yüklüyorum romu.- kuramadım hata verdi -.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
bunları kurmuştum ama tekrar deneyim. şuan otg kablo ile flas bellekten yüklüyorum romu
doğrudur hocam siz yine bi deneyin benimde mesela şu zamana kadar işimi sağlama almak için tek yöntemim sd kart hocam her türlü pc de normal hafızayı görmese bile sd cardı görüyor bende ki zaten sd cardları laptoplara takabildiğimiz için hiç sorun yaşamadım. Ki şu zamana kadar bu forumda ne kadar poco x3 pro için rom varsa hepsini indirdim kurdum tekrar dediğim gibi en en iyisi mint oldu

ustura42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İhsan
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
doğrudur hocam siz yine bi deneyin benimde mesela şu zamana kadar işimi sağlama almak için tek yöntemim sd kart hocam her türlü pc de normal hafızayı görmese bile sd cardı görüyor bende ki zaten sd cardları laptoplara takabildiğimiz için hiç sorun yaşamadım. Ki şu zamana kadar bu forumda ne kadar poco x3 pro için rom varsa hepsini indirdim kurdum tekrar dediğim gibi en en iyisi mint oldu
hata verdi, 4 adet yol bağlanamadı hatasıydı ama sistem açıldı kurmuş romu

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
hata verdi, 4 adet yol bağlanamadı hatasıydı ama sistem açıldı kurmuş romu
hocam onu bende çözemedim hata veriyor fakat rom sıkıntısız kuruluyor bidr şöyle bir bilgi vereyim sanırım bu romda bi benim başıma geldi ama galeri hariç diğer instagram olsun youtube olsun asla Yakınlaştırma hareketini algılamıyodu sadece galeride algılıyordu bu sorunu da xiaomi cloudtan tüm yedeklerimi aldıktan sonra sadece format data yes yaparak romu tekrar yükledim ve sorun düzeldi sizde romu kurduktan sonra bu durumu kontrol edin derim ona göre hareket edersiniz benim gibi sizde kısa bir süre mağdur olmayın çünkü bu konunun çözümünü sunan kimse yok yada ben bulamadım

Overextending

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
29
hocam twrp yi kendi sitesinden indirdim kurdum. wipeleri yaptım ama pc twrp yi görmüyor. hafıza yok yani
Hocam telefonu yeniden başlatın sonra kapatın twrp ye girin. Siz telefonu sıfırladıktan sonra telefonu başlattığınızda usb driverlarini falan kuruyor. Usb kablosu takılı kalsın, deneyin bi

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Arkadaşlar selam müthiş bir rom ile karşınızdayım rom geniş açıda 1080p 60fps 4k da ise 60 fps destekliyor pili oldukça ideal hızlı şarjı da var eski sürümleri gibi google yedekleme sorunu yok performansı da iyi herhangi bir kasma donma sorunu yaşamadım her neyse ssleri paylaşıyorum tavsiye ederim elite romdan sonra poco için en iyi kullandığım rom oldu miui mint bu arada abartısız bu forumda ne kadar poco x3 pro için paylaşılan rom var ise hepsini denedim adam akıllı bi elite rom bide bu oldu miui mint kamera açısından efsane çünkü leica tabanlı camera ve foto kalitesi çok geliştirilmiş buyrun link :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

leica modu da var 2 tane daha tam keşfedemedim aralarında ki fakat biri daha canlı renkli çekiyor diyeri de daha doğal ve gerçeğe yakın çekiyor kameraya ilk girerken açıklaması ile size seçtirtiyor zaten

Hocam yükleme TWRP ile mi yapılıyor flash modla mı?

Veziroglu.demir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veziroğlu
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
1
Gece gece rom arayışına girdim. Umarım yüklediğime değecektir.

Romun eksiklerine rastladınız mı hiç?
Bir de twrp yüklemesi yaptıktan sonra neleri temizlemem lazım? Data veya cache gibi? Temiz kurulum yapmak istiyorum hafzıa kartını silmeden.

kayaoffizziel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaya
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Hemşire
Konular
6
Gece gece rom arayışına girdim. Umarım yüklediğime değecektir.
eminim değer çünkü sizin gibi bende başta sabahlara kadar aradım 20 30 tane rom kurdum ama en sonunda bu mint en iyisi oldu benim için özellikle böyle romu 1 hafta falan kullanınca iyice oturuyor ondan sonra yağ gibi akıyor kamera da aynı şekilde mükemmel say say bitmez dediğim gibi piyasa da x3 pro için ne kadar aosp ne kadar miui tabanlı rom varsa abartısız hepsini kurdum aosp zaten akım kesme sorunu var gece takıp sabaha rahat şekilde şarjda bırakamıyorsun miui da o sıkıntı yok ama bu sefer kasıyodu ama mintte sıfır sıkıntı inşallah böyle devam ederler

Üst Alt