- Adım
- 5.02
- Cihazım
- xiaomi note
- Konular
- 25
Bende bir hata ekliyeyimJdmsmsmsmsms hocam ben çok zorluyorum ama hata bulmak için xd

Bende bir hata ekliyeyimJdmsmsmsmsms hocam ben çok zorluyorum ama hata bulmak için xd
Evett eu romda 1 oyun wild rift oynadım ve oyunum 55 fps civarı gidip geldi şaka gibi mint romda 61 62 fps den aşağı görmüyordumJdmsmsmsmsms hocam ben çok zorluyorum ama hata bulmak için xd
hocam mint romda benchmark testleri yaptıysanız eu romda da yapıp ss leri atar mısınızEvett eu romda 1 oyun wild rift oynadım ve oyunum 55 fps civarı gidip geldi şaka gibi mint romda 61 62 fps den aşağı görmüyordum![]()
Maalesef yapmadım mint romdahocam mint romda benchmark testleri yaptıysanız eu romda da yapıp ss leri atar mısınız
Telefon kendi kendini yeniden başlattı, mint romda hiç başıma gelmemişti neredeyse 2 hafta kullandım. Oyun oynarken 60 fps altına düşüyor sürekli, toplu savaşlarda 60 fps görmek imkansız. EU rom'a geçmek pişmanlıktırMaalesef yapmadım mint romdamint romun performansı hiçbir romda yok
Hocam sorun sizden kaynaklı olabilir mi bende wild rift oynuyorum FPS 60-65 arası gidip geliyor eu romdaEvett eu romda 1 oyun wild rift oynadım ve oyunum 55 fps civarı gidip geldi şaka gibi mint romda 61 62 fps den aşağı görmüyordum![]()
Hocam anlamış değilim çözmeye çalışıyorum sistem uygulamalarını güncelleyerek belki düzelir diye de şansımı deneyeceğimHocam sorun sizden kaynaklı olabilir mi bende wild rift oynuyorum FPS 60-65 arası gidip geliyor eu romda
Hocam magisk kurdunuz mu? Kurduysaniz modullerin ss ini atma şansınız var mıHocam sorun sizden kaynaklı olabilir mi bende wild rift oynuyorum FPS 60-65 arası gidip geliyor eu romda
Evet güvenlik ve tema uygulamalarını güncelledim düzeldi sabit 60 fpsHocam sorun sizden kaynaklı olabilir mi bende wild rift oynuyorum FPS 60-65 arası gidip geliyor eu romda
Adamlar orijinal rom düştüğü anda hali hazırda bekliyen editlerini atıyorlar direkt buda her cihazda randımanlı çalışmıyorEu romu kurdum hala beş para etmez bir rom arkadaşlar uygulama açılışları hafif bekletiyor play sistem guncellemesi yapinca yeniden başlatıyor eski sürüme atiyor geri Instagram da aşağı kaydirislarda bariz bir takilma bekletme var
Haklısın mint rom kadar stabil değil bu aradaEu romu kurdum hala beş para etmez bir rom arkadaşlar uygulama açılışları hafif bekletiyor play sistem guncellemesi yapinca yeniden başlatıyor eski sürüme atiyor geri Instagram da aşağı kaydirislarda bariz bir takilma bekletme var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar orijinal rom düştüğü anda hali hazırda bekliyen editlerini atıyorlar direkt buda her cihazda randımanlı çalışmıyor
evet mint rom daha iyi ama onada güvenemiyorum acıkcası stocktan devam maalesefHaklısın mint rom kadar stabil değil bu arada