Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Ben Mi Globe'deyim ve oldukça memnunum ve bir aksilik çıkmadığı takdirde de değiştirmeyi düşünmüyorum

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

skorpi hocam miupronun hangi tarihli romu daha stabil acaba sitesinde en çok indirilen 7.10.12 görünüyor siz son 3 yada 4 tane çıkan romunda sorunlar olduğunu yazmışsınız kafam karıştı 7.10.12 yimi kullanmalıyım acaba.miupronun çok güzel özellikleri var birde 7.10.12 de smart asistan varmıdır fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
skorpi hocam miupronun hangi tarihli romu daha stabil acaba sitesinde en çok indirilen 7.10.12 görünüyor siz son 3 yada 4 tane çıkan romunda sorunlar olduğunu yazmışsınız kafam karıştı 7.10.12 yimi kullanmalıyım acaba.miupronun çok güzel özellikleri var birde 7.10.12 de smart asistan varmıdır fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
Valla şu an hangisiydi hatırlamıyorum ama galiba bu konuda size Sayın buraoca2 üstadımız daha çok yardımcı olabilecektir

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Hocam 7.10.12 surumunden sonra daha fazla sarj tuketimi olduğundan bahsedildigi icin 7.11.2ye kadar guncelleme yapmadim. 7.11.2 olarak denedigimde Miui Proyu, yine sorun yasayip 7.10.12ye geri döndüm. Mi-Globe u uzun süre deneyemedim sorunlara bakabilecek kadar, 7.11.2 sürümünde. Şarj sorunu yüzünden 7.10.12 en cok indirilen rom olmuştur muhtemelen, Skorpi hocamda 7.10.19 surumu ile birlikte sarj sorunu yaşamaya başlamışti ki, bu sorun her romda olustu. Isterseniz once 7.11.2yi deneyin, ugrasmak istemiyorsanız da direk 7.10.12yi kurun.
[doublepost=1510092803,1510092706][/doublepost]
Valla şu an hangisiydi hatırlamıyorum ama galiba bu konuda size Sayın buraoca2 üstadımız daha çok yardımcı olabilecektir

Estağfurullah hocam, Mi-Globe u uzun süre deneyemedim sorunlara ve sarj durumuna vakif olacak kadar. Fakat Sarj deneyimleri genel olarak yukarıda anlattigim gibiydi romlarin. 7.10.12 haftalardir Şarj durumu iyi diye indirildigi icin, en cok indirilen rom olmasi normal. Belki 7.11.2de iyidir sarj konusunda, deneyimlemek gerekli.

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Hocam 7.10.12 surumunden sonra daha fazla sarj tuketimi olduğundan bahsedildigi icin 7.11.2ye kadar guncelleme yapmadim. 7.11.2 olarak denedigimde Miui Proyu, yine sorun yasayip 7.10.12ye geri döndüm. Mi-Globe u uzun süre deneyemedim sorunlara bakabilecek kadar, 7.11.2 sürümünde. Şarj sorunu yüzünden 7.10.12 en cok indirilen rom olmuştur muhtemelen, Skorpi hocamda 7.10.19 surumu ile birlikte sarj sorunu yaşamaya başlamışti ki, bu sorun her romda olustu. Isterseniz once 7.11.2yi deneyin, ugrasmak istemiyorsanız da direk 7.10.12yi kurun.
[doublepost=1510092803,1510092706][/doublepost]

Estağfurullah hocam, Mi-Globe u uzun süre deneyemedim sorunlara ve sarj durumuna vakif olacak kadar. Fakat Sarj deneyimleri genel olarak yukarıda anlattigim gibiydi romlarin. 7.10.12 haftalardir Şarj durumu iyi diye indirildigi icin, en cok indirilen rom olmasi normal. Belki 7.11.2de iyidir sarj konusunda, deneyimlemek gerekli.

çok teşekkür ederim hocam ben zaten 7.11.2 yi kullanıyorum eğer dersenizki 7.10.12 daha stabil ve smart asistan ondada var bende onu kurup siz daha iyisini tavsiye edene kadar onu kullanayım.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
çok teşekkür ederim hocam ben zaten 7.11.2 yi kullanıyorum eğer dersenizki 7.10.12 daha stabil ve smart asistan ondada var bende onu kurup siz daha iyisini tavsiye edene kadar onu kullanayım.
Smart Asistan yok hocam o versiyonda Mi-Globe romda, 7.11.2 ile geldi bu romlara. Miui Pro da ise 7.10.12de de var Smart Asistant. Eğer memnun kalırsaniz hic bozmayin hocam, 7.11.2 romlarinda sarj konusunun duzeltildiginden bahsediliyor çünkü. Sorun yasamazsaniz devam edin.

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9
Smart Asistan yok hocam o versiyonda Mi-Globe romda, 7.11.2 ile geldi bu romlara. Miui Pro da ise 7.10.12de de var Smart Asistant. Eğer memnun kalırsaniz hic bozmayin hocam, 7.11.2 romlarinda sarj konusunun duzeltildiginden bahsediliyor çünkü. Sorun yasamazsaniz devam edin.

çok teşekkür ederim hocam şuana kadar şarj konusunda bir problem yaşamadım şarj gayet iyi gidiyor tek sıkıntım whatsapp bildirimi bunuyükledikten sonra sadece birkere sessiz mesaj geldi onun haricinde bir sıkıntı olmadı ama iki whatsapp kurmadım şuan tek whatsapp var bir önceki sürümünde 2 whatsapp kurmuştum yine ekran kilitlendikten 5 yada 10 dk sonra üst üste 2 yada 3 mesaj yazdığımda bildirim sessiz geliyordu sonra 7.11.2 ye yükselttim yine aynı oldu sonra twrp ile wipeleri yapıp temiz kurulum yaptım tek whatsapp kurdum şimdilik çalışıyor ama bir tane sessiz gelince sürekli telefona bakmak zorunda kalıyorum onun için sormuştum.

podkayfom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
Benim için önemli olan tek şey şıklık ve şarj
Hangi rom'a geçsem ki (gece gece aklıma kurt düştü)

SkyTurk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Meslek
Elektronik
Konular
9

çok teşekkür ederim hocam şuana kadar şarj konusunda bir problem yaşamadım şarj gayet iyi gidiyor tek sıkıntım whatsapp bildirimi bunuyükledikten sonra sadece birkere sessiz mesaj geldi onun haricinde bir sıkıntı olmadı ama iki whatsapp kurmadım şuan tek whatsapp var bir önceki sürümünde 2 whatsapp kurmuştum yine ekran kilitlendikten 5 yada 10 dk sonra üst üste 2 yada 3 mesaj yazdığımda bildirim sessiz geliyordu sonra 7.11.2 ye yükselttim yine aynı oldu sonra twrp ile wipeleri yapıp temiz kurulum yaptım tek whatsapp kurdum şimdilik çalışıyor ama bir tane sessiz gelince sürekli telefona bakmak zorunda kalıyorum onun için sormuştum.
hocam neredeyse bütün romları denedim bu whatsapp yüzünden ama sizin kriterlerinize en uygun rom bence miupro
ama daha tecrübeli üstadlar var onlarında fikrini alın bence.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

hocam neredeyse bütün romları denedim bu whatsapp yüzünden ama sizin kriterlerinize en uygun rom bence miupro
ama daha tecrübeli üstadlar var onlarında fikrini alın bence.

Hocam bu sorun yaşandığından bahsedilmiş 7.11.2 tabanlı romlarda, kimisi de sorun yok diyor. Bir kişi Whatsapp bildirim sesini değiştirince sorun çözüldüğünden bahsetmiş ama. İsterseniz müsait zamanda bir deneyin.
[doublepost=1510095045,1510095021][/doublepost]

Cihazınız ne bilemiyorum ama ben en uzun pil süresini Epic romda aldım; Mi6 üzerinde.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Teşekkür ederim hocam....aynen....Son 1-1,5 aydır denediğim tüm MIUI Romlarda bazı sorunlar oluyordu ve hep değişik ve farklı Rom arayışına girdim.Bu ise EU bazlı ve ilave özellikleri olan ve ayrıca kendi mod'larınızı ekleyebileceğiniz bir ROM olması, bu rom'un cazibesini arttırıyor bana göre....Center Clock, Dolby, Viper4x vs gibi...

Teşekkür ederim hocam....bu sorunuza EVET diyebilmeyi inanınki çok isterdim;(
Hocam son sürümü yüklediniz mi? Globe rom halen favoriniz mi? Bu arada size bir sorum olacak şöyle ki; globe romun 7.10.26 yükledim rehberdeki mi hesabında kişiler gözükmüyor. Yeni kayıt yaparken de Gmail, whatsapp veya Hotmail hesabım gözüküyor. Önceden mi hesabım gözüküyor hepsini oraya kaydediyordum. Bayağı araştırdım bulamadım. Sizlerin engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt