- Adım
- YUSUF
- Cihazım
- xiaomi mi5s
- Konular
- 14
rom eu tabanlı olduğu için güncelleme gelmiş. sanırım rom geliştiricileri updater. apk dosyasını değiştirmedigi için böyle bir sorun yaşıyorsunuzSkorpi hocam böyle bir güncelleme geldi
Skorpi hocam böyle bir güncelleme geldi
Evet bu sabah aynısı bana da geldi....Olay aynen Sayın harunserefli hocamın dediği gibi....endişeye mahal yok yani...hem siz zaten kararlıya dönmemişmiydiniz ki?rom eu tabanlı olduğu için güncelleme gelmiş. sanırım rom geliştiricileri updater. apk dosyasını değiştirmedigi için böyle bir sorun yaşıyorsunuz
MI 5s Miuipro 7.11.2
Garip şuan aynı sorunu bende yaşıyorum, kapalı olarak şarja taktım devam ederse Global Stabil roma geçecem sıkıldım rom kurmaktan.Çabuk tükeniyor cihaz ısındığı için.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Garip şuan aynı sorunu bende yaşıyorum, kapalı olarak şarja taktım devam ederse Global Stabil roma geçecem sıkıldım rom kurmaktan.![]()
Nasıl Mi Globeden stabile geçebildiniz? İçiniz cız etmedi mi? yoksa etti de döndünüzmü tekrar Globe ye?Globe'nin stabil romdan tek farkı daha seri olması, ikisi de stabil romlar
Ayrıca ben Globeden stabile geçtiğimde yavaşlık çok rahatsız etmişti.
Skorpi hocam, bloatware 'si az olan rom yok mu ?Nasıl Mi Globeden stabile geçebildiniz? İçiniz cız etmedi mi? yoksa etti de döndünüzmü tekrar Globe ye?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bloatware si az olan romları bilmiyorum, sizi rahatsız eden uygulamaları gizleyebilir, dondurabilir yada System Remover ile kaldırabilirsiniz.Skorpi hocam, bloatware 'si az olan rom yok mu ?
Mi-Globe'de bana göre gereksiz çok uygulama var, Cloud Print vs mesela.
Birde otomatik başlatma'da Outlook Instagram vs silemiyorum, sürekli duruyor![]()
Nasıl Mi Globeden stabile geçebildiniz? İçiniz cız etmedi mi? yoksa etti de döndünüzmü tekrar Globe ye?
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Ben Mi Globe'deyim ve oldukça memnunum ve bir aksilik çıkmadığı takdirde de değiştirmeyi düşünmüyorumSormayın ya, şarj belki düzelir umuduyla temiz kurulumdan geçtim. Düzelmedi tabi ki, düzelir mi hıyarSiz en son miuiproya geçmiştiniz, memnun musunuz?