Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Evet ya şimdi hatırlattığınız için çok teşekkür ederim, ben unutmuşum Mi Max 2 nin düşük donanımlı olduğunu... Bu durumda anladığım kadarıyla düşük donanıma rağmen cihaz amiral gemisi cihazlar kadar hızlı olabiliyor uygun rom olduktan sonra.... Ne mutlu bizim gibi düşük donanımlı cihaz sahiplerine

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hocam daha düşük donanımlı cihazları kastettim, direk düşük donanım diye belirtmedim. Önümüzdeki yıl bizde Mi6 ile Mi-Globe romları kullanacağız gibi yeni amiral gemisi çıktığında :)

Bu arada Eu Tabanlı romlarda şunu gözlemledim, Xiaomi Eu, Epic Rom, Mi-Globe rom için; muhtemelen Multirom.me de Eu tabanlı ise onda da bu şekildedir. Cihaz akıcı çalışıyor, fakat ara ara anlık yavaşlıyor uygulama açılış hızı - sayfa kaydır vs. vs. bu da size Fps düşüşü olarak geri dönüp rahatsız ediyor. Miui Pro romda ise (Muhtemelen Miui MS'de de bu şekildedir) Daha pürüzsüz kullanım mevcut. Smooth kavramını burada iyice ortaya çıkıyor. Birde Eu tabanlı romlarda parmak izi okuyucu 1 tık yavaş çalışıyor, aynı şekilde Miui Pro'da ise bu romlara göre 1 tık daha hızlı. Ayrıca nedense Eu tabanlı romlarda Cihazın ilk açılışında parmak izi okuyucu ile ekran kilidini açamaz iken, Miui Pro'da açılabiliyor. Neden bunu değiştirmiyor diğer rom üreticileri bilemiyorum.

Bu arada Miui Pro'daki sorun ise, Netflix'in çalışmaması. Eu tabanlı romlarda Netflix sorunsuz çalışıyor.

Nasıl yaparız. Miglobe romunu yükleyip kullanmak istiyorum..

Zehri aldık bir kere :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yukarıda yazdığımı aynen kopyalıyorum;

Eu Tabanlı romlarda şunu gözlemledim, Xiaomi Eu, Epic Rom, Mi-Globe rom için; muhtemelen Multirom.me de Eu tabanlı ise onda da bu şekildedir. Cihaz akıcı çalışıyor, fakat ara ara anlık yavaşlıyor uygulama açılış hızı - sayfa kaydır vs. vs. bu da size Fps düşüşü olarak geri dönüp rahatsız ediyor. Miui Pro romda ise (Muhtemelen Miui MS'de de bu şekildedir) Daha pürüzsüz kullanım mevcut. Iphone vari diyebiliriz bu pürüzsüzlük için. Smooth kavramını burada iyice ortaya çıkıyor. Birde Eu tabanlı romlarda parmak izi okuyucu 1 tık yavaş çalışıyor, aynı şekilde Miui Pro'da ise bu romlara göre 1 tık daha hızlı. Ayrıca nedense Eu tabanlı romlarda Cihazın ilk açılışında parmak izi okuyucu ile ekran kilidini açamaz iken, Miui Pro'da açılabiliyor. Neden bunu değiştirmiyor diğer rom üreticileri bilemiyorum.

Bu arada Miui Pro'daki sorun ise, Netflix'in çalışmaması. Eu tabanlı romlarda Netflix sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Rom gerçekten muhteşem, her şeyi ile dört dört lük ama yinede canım MIUIPro yu denemek istiyor, belki bu haftaki güncellemede hatalar düzeltilmiştir....ne yapsam bir türlü bilemiyorum vede acaip kaşınıyorum....Allah yardımcım olsun8-|:(wasntme~~

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Rom gerçekten muhteşem, her şeyi ile dört dört lük ama yinede canım MIUIPro yu denemek istiyor, belki bu haftaki güncellemede hatalar düzeltilmiştir....ne yapsam bir türlü bilemiyorum vede acaip kaşınıyorum....Allah yardımcım olsun8-|:(wasntme~~

Ben dün Mi6 için 7.11.2 Miui Pro'yu kurdum, Swarm uygulaması hata verdi. Gmail'de de ana hesabı görüntülerken sorun yok, fakat ikinci hesanınıza geçerken o da hata verdi. Bende en son, ilk başladığım Miui Pro 7.10.12'ye geri döndüm.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şarj ve ısınma konusunda bir ben mi sorun yaşıyorum, romu değiştirmek zorunda kaldım. Başka sorun yok, rom gayet iyi.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Şarj ve ısınma konusunda bir ben mi sorun yaşıyorum, romu değiştirmek zorunda kaldım. Başka sorun yok, rom gayet iyi.

Bende ne şarj nede ısınma sorunu mevcut...hangi roma geçtiniz bu yüzden?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bi ara kullanmıştım uzun zaman oldu..
Tam hatırlamıyorum bir sürümü vardı çok iyiydi. 7.5 Saat ekran süresi almıştım. Gayet akıcı bir şekilde çalıştı. Ama sonra başka bir sürümünü yükledim, telefon resmen yanıyor, ekran süresini bırakın, telefon 5 saat dayanıp kapanıyor.
Ah ilk yüklediğim sürümü bulsam hiç beklemem.
Nasıl bir sorun yaşadınız, miuiproya geçtiğiniz de düzeldi mi?
Sadece mi globe romda yaşıyorum ısınma ve şarj sorununu. Anlamadım.

podkayfom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
14
Sadece mi globe romda yaşıyorum ısınma ve şarj sorununu. Anlamadım.

Nasıl bir sorun yaşıyorsun şarj konusunda?
Ben hızlı şarj sorunu yaşıyordum, mitools ile kararlıya döndüm düzeldi bi nebze

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Nasıl bir sorun yaşıyorsun şarj konusunda?
Ben hızlı şarj sorunu yaşıyordum, mitools ile kararlıya döndüm düzeldi bi nebze
Çabuk tükeniyor cihaz ısındığı için.

Üst Alt