Rom MIUI Mi Globe ROM Özellikleri ve Yükleme talimatı

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Hocam son sürümü yüklediniz mi? Globe rom halen favoriniz mi? Bu arada size bir sorum olacak şöyle ki; globe romun 7.10.26 yükledim rehberdeki mi hesabında kişiler gözükmüyor. Yeni kayıt yaparken de Gmail, whatsapp veya Hotmail hesabım gözüküyor. Önceden mi hesabım gözüküyor hepsini oraya kaydediyordum. Bayağı araştırdım bulamadım. Sizlerin engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet son sürümü yükledim ve hala favorim Sizde 7.11.9 en son sürümü yükleyin mevcut romun üzerine.... Sadece wipe cache ve dalvik cache yaparak

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asalet_r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba, Bu rom Mi Pad 3'te de kurulur mu?

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Romu çok övmüşsünüz bende denemek istedim ve yükledim romu bakalım nasıl bir deneyim olacak ama menü geçişleri falan çok hızlı gerçekten

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Romu çok övmüşsünüz bende denemek istedim ve yükledim romu bakalım nasıl bir deneyim olacak ama menü geçişleri falan çok hızlı gerçekten
Ben yüz tanıma nedeniyle tekrar MIUIPro ya döndüm

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben yüz tanıma nedeniyle tekrar MIUIPro ya döndüm

Yüz tanıma Can'dır hocam :) Çok işe yarıyor ihtiyaç halinde, aynı Quick Card kısmı gibi. Normalde kullanmıyorsunuz, fakat ihtiyaç olunca iyiki var dedirtiyor :)

Bende uzun bir süre Miui Pro 7.10.12'de kalacağım memnuniyetim yüzünden sanırım.

Bu arada Magisk modülü olarak GMS Doze'u denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim hocam, bekleme durumunda tüketimi yarı yarıya düşürüyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Yüz tanıma Can'dır hocam :) Çok işe yarıyor ihtiyaç halinde, aynı Quick Card kısmı gibi. Normalde kullanmıyorsunuz, fakat ihtiyaç olunca iyiki var dedirtiyor :)

Bende uzun bir süre Miui Pro 7.10.12'de kalacağım memnuniyetim yüzünden sanırım.

Bu arada Magisk modülü olarak GMS Doze'u denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim hocam, bekleme durumunda tüketimi yarı yarıya düşürüyor.
Ben biraz eski kafalı olduğum için tekrar SuperSU'ya döndüm....ayrıca benim cihaz zaten Powerbank gibi olduğu için, batarya tüketimi konusunda sıkıntım yok çok şükür

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben biraz eski kafalı olduğum için tekrar SuperSU'ya döndüm....ayrıca benim cihaz zaten Powerbank gibi olduğu için, batarya tüketimi konusunda sıkıntım yok çok şükür

Anladım hocam.

Yok doğru hocam haklısınız tabi de, yinede cihazdan daha fazlasını alabilmek kim istemez :)

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24

Gms dozu yükledikten sonra yapılması gereken başka bişey var mı hocam? Ayar falan vs. Yoksa sadece modülü yüklememiz yeterli mi?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Gms dozu yükledikten sonra yapılması gereken başka bişey var mı hocam? Ayar falan vs. Yoksa sadece modülü yüklememiz yeterli mi?

Hocam modülü kurup cihazı yeniden başlattıktan sonra, bir süre kullanıp Pil kullanımı uygulamasına girip, pil kullanımını analiz et diyince orada 2 adet uyarı belirecek +4 dk. ekleneceğini belirten. Bunu optimize ettikten sonra, kısa bir süreliğine Pil uygulaması şaşıracak; bu uygulamaya girdiğinizde direk analiz edilmiş ve sorun yok olarak gösterecek. İşte o zaman tamamen Gms doze aktif oluyor. Bir süre sonra Pil uygulaması ise normale dönecek. Bende bu şekilde aktif oldu bu Gms doze modülü.

Üst Alt