Haber Miui 9

Arkadaşlar MIUI arayüzünün yenilenmesini bekliyorduk bununla ilgili sızdırılan haberlerden yola çıkarak sizlerle de bu bilgileri paylaşmıştık. MIUI9 olarak beklenen arayüzünün hangi özelliklele geleceği konusunda bazı bilgiler gelmeye başlandı. Bizlerde bu bilgileri sizler ile paylaşalım istedik.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Kullanıcıların geri dönüşleri sonrasında en çok şikayet alınan stok Kamera yazılımı geliştirilecek ve görüntü optimizasyonu düzeltilecek. ''Fotoğraf ve video çekimlerindeki eksiklerin giderilmesini vaat ediyor.''

2. Nadiren kullanılan bazı uygulamalar kaldırılacak ve Ram az kullanılark optimizasyon yapılacak. ''Hangi uygulamaların kaldırılacağı konusunda her hangi bir bilgiye sahip değiliz.'' Bilindiği üzere Çin ve Global Romlar arasında farklılıklar var.

3. MIUI 8 e kıyasla daha basit bir UI sahip olacak MIUI 9 arayüzü.

4. MIUI 9 arayüzünde Mi cihazların güç tüketimini ve pil performansı için ciddi bir iyileştirme olacak.

5. MIUI 9 arayüzünde ekran kaydedici üzerinde çalışmalar yapılıyor.

6. MIUI 9 arayüzünde akıllı asistan olacak. ''Akıllı asistan sizin ihtiyaçlarınıza göre çeşitli kolaylıkları sunacak.'' Örnek eğer kulaklık taktığınızda müzik dinlemeye devam etmek istiyorsanız, o soracak ve kullanım kolaylığı getirecektir.

7. MIUI 9 arayüzünde Xiaomi firmasının geliştirdiği cihazlar ve ugyulamalar için kolay ve hızlı ulaşım üzerinde çalışmalar yapılmaktadır, ''Mi Fit, YI aksiyon kamera, Gece lambası, vb gibi çok hızlı bir şekilde uygulama bilgileri kontrol edebilirsiniz.''

Sizlerde MIUI 9 arayüzünde olmasını istediğiniz özellikleri link üzerinden bildirebilirsiniz.

MÜŞAVİR

S.M.M.M.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Y
Cihazım
POCO M3 4/64
Meslek
SMMM
Konular
36
O sorun düzeltildi diye biliyorum kullandığınız cihaz ve miui sürümü nedir hocam, Ayarlardan telefon hakkında kısmından bir foto atabilirmisiniz.

Eşimin kullandığı redmi note2 de de sorun devam ediyor. Tam sürümü hatırlamıyorum ama 2-3 ay öncesinin eu romlarından biri yüklü.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
eski bir mi4 kullanıcısı olarak ilk muiu 7 çıktığında şarjın çok uzun süre beni götürmesine çok şaşırmıştım bildiğin 2 gün gidiyordu şimdi muiu 8 ile biraz daha düştü. muiu 9 da umarım buna daha fazla önem verirle çünkü arkadaşlarıma bu telefonu anlatırken telefonun şarjının çok uzun gittiğinden bahsediyordum pek bi özelliği kalmadı.
Evet miui7 pil optimizasyonu harikaydı gerçekten. 8 de durum değişti biraz, sadece miui8 ilemi yoksa android 6 yüzündenmi bilmiyorum çok iyi değil pilin durumu, umarım daha iyiye gider.
Bu arada hala mi4 kullanıyorum, canavar gibi.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Eşimin kullandığı redmi note2 de de sorun devam ediyor. Tam sürümü hatırlamıyorum ama 2-3 ay öncesinin eu romlarından biri yüklü.
xiaomi.eu romdan kaynaklı olabilir redmi note 2 global resmi romu indirip kurmanızı tavsiye ederim belki çözüm olur.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Evet miui7 pil optimizasyonu harikaydı gerçekten. 8 de durum değişti biraz, sadece miui8 ilemi yoksa android 6 yüzündenmi bilmiyorum çok iyi değil pilin durumu, umarım daha iyiye gider.
Bu arada hala mi4 kullanıyorum, canavar gibi.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet mi4 bende kullanıyorum tabi mi mix genel olarak elimde mi4 ü cok elime almıyorum 5 gün rahat gidiyo çok iyiler batarya konusunda diğer rakiplerine göre

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
9 ne zaman çıkıyor haber var mı?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Mi 4 kullananların hala bu cihazı övmesini anlamıyorum cihaz ne batarya performansı olarak nede hız performansı olarak çok kötü stock romda günümüzde ağır işlemler yapan yok herhalde cihazlarında benim gibi en basit örneğin oyunlarda bile anlık fps düşmesi var sıcaklıktan dolayı cihazdan miui romunda hiç memnun değilim aldığım zamanda miui 8 yeni çıkmıştı o yüzden miui 7 ile ilgili bilgim yok..
Sırf bu yüzden mecburiyetten custom rom kullanıyorum ...

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Mi 4 kullananların hala bu cihazı övmesini anlamıyorum cihaz ne batarya performansı olarak nede hız performansı olarak çok kötü stock romda günümüzde ağır işlemler yapan yok herhalde cihazlarında benim gibi en basit örneğin oyunlarda bile anlık fps düşmesi var sıcaklıktan dolayı cihazdan miui romunda hiç memnun değilim aldığım zamanda miui 8 yeni çıkmıştı o yüzden miui 7 ile ilgili bilgim yok..
Sırf bu yüzden mecburiyetten custom rom kullanıyorum ...
Senin mi4 te problem olmasın :)

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Öyle bir sorun olsa custom romlardan memnun kalmam...
Kendi stock browserında bile lag var üstelik 4 çekirdek hiçbir zaman çalışmaz...
Kardeş stock rom kullanıyorsun da başka tarayıcı kuramadın mi telefonuna

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Kardeş stock rom kullanıyorsun da başka tarayıcı kuramadın mi telefonuna
Kardeşim öncelikle hali hazırda 2 tarayıcı olan bir cihaza fazladan tarayıcı kurmak bana göre büyük bir saçmalık birinde lag olur diğerinde ara sıra tarayıcıdan atma ve resim veya video yüklenememe gibi sorunlar var ...

Üst Alt