Haber Miui 9

Arkadaşlar MIUI arayüzünün yenilenmesini bekliyorduk bununla ilgili sızdırılan haberlerden yola çıkarak sizlerle de bu bilgileri paylaşmıştık. MIUI9 olarak beklenen arayüzünün hangi özelliklele geleceği konusunda bazı bilgiler gelmeye başlandı. Bizlerde bu bilgileri sizler ile paylaşalım istedik.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Kullanıcıların geri dönüşleri sonrasında en çok şikayet alınan stok Kamera yazılımı geliştirilecek ve görüntü optimizasyonu düzeltilecek. ''Fotoğraf ve video çekimlerindeki eksiklerin giderilmesini vaat ediyor.''

2. Nadiren kullanılan bazı uygulamalar kaldırılacak ve Ram az kullanılark optimizasyon yapılacak. ''Hangi uygulamaların kaldırılacağı konusunda her hangi bir bilgiye sahip değiliz.'' Bilindiği üzere Çin ve Global Romlar arasında farklılıklar var.

3. MIUI 8 e kıyasla daha basit bir UI sahip olacak MIUI 9 arayüzü.

4. MIUI 9 arayüzünde Mi cihazların güç tüketimini ve pil performansı için ciddi bir iyileştirme olacak.

5. MIUI 9 arayüzünde ekran kaydedici üzerinde çalışmalar yapılıyor.

6. MIUI 9 arayüzünde akıllı asistan olacak. ''Akıllı asistan sizin ihtiyaçlarınıza göre çeşitli kolaylıkları sunacak.'' Örnek eğer kulaklık taktığınızda müzik dinlemeye devam etmek istiyorsanız, o soracak ve kullanım kolaylığı getirecektir.

7. MIUI 9 arayüzünde Xiaomi firmasının geliştirdiği cihazlar ve ugyulamalar için kolay ve hızlı ulaşım üzerinde çalışmalar yapılmaktadır, ''Mi Fit, YI aksiyon kamera, Gece lambası, vb gibi çok hızlı bir şekilde uygulama bilgileri kontrol edebilirsiniz.''

Sizlerde MIUI 9 arayüzünde olmasını istediğiniz özellikleri link üzerinden bildirebilirsiniz.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Miui 9'dan tek beklentim yazım denetleyicisini kapatabilmek. Bu kadar zor olmasa gerek.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Miui 9 yayınlanması ne zaman olur acaba

serhatblt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
YOK
Konular
2
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Şuranın en büyük elden geçirilmesi olan yer bence :D. uygulamada basınca uygulama yine geliyor kapatınca uygulama gitmiyor felan. Çok kötü be bura
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kesinlikle şöyle bişy olması gerekiyor. Hem şık hem çok stabil yani
+1

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
eski bir mi4 kullanıcısı olarak ilk muiu 7 çıktığında şarjın çok uzun süre beni götürmesine çok şaşırmıştım bildiğin 2 gün gidiyordu şimdi muiu 8 ile biraz daha düştü. muiu 9 da umarım buna daha fazla önem verirle çünkü arkadaşlarıma bu telefonu anlatırken telefonun şarjının çok uzun gittiğinden bahsediyordum pek bi özelliği kalmadı.

GuardianTR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İSMAİL
Konular
21
Miui 1-2 sene önceye kadar android tarafındaki en iyi romdu ama fazla geliştirmeyince rakipler aldı başını yürüdü. Miui 9 ile köklü değişiklikler yapılması şart yoksa diğer markalarım gelişmesine ayak uyduramayacak örneğin Samsung arayüz konusunda aldı başını yürüdü keza diğer markalarda çok hızlı bi gelişimdeler ama miui de bi durgunluk var çok zor gelişiyor miui 9 da çok iyi şeyler yapmalılar

bilcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Konular
7
Şu kameradan galeriye geçişi düzeltsinler yeter...

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Şu kameradan galeriye geçişi düzeltsinler yeter...
O sorun düzeltildi diye biliyorum kullandığınız cihaz ve miui sürümü nedir hocam, Ayarlardan telefon hakkında kısmından bir foto atabilirmisiniz.

Üst Alt