Haber Miui 9

Arkadaşlar MIUI arayüzünün yenilenmesini bekliyorduk bununla ilgili sızdırılan haberlerden yola çıkarak sizlerle de bu bilgileri paylaşmıştık. MIUI9 olarak beklenen arayüzünün hangi özelliklele geleceği konusunda bazı bilgiler gelmeye başlandı. Bizlerde bu bilgileri sizler ile paylaşalım istedik.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Kullanıcıların geri dönüşleri sonrasında en çok şikayet alınan stok Kamera yazılımı geliştirilecek ve görüntü optimizasyonu düzeltilecek. ''Fotoğraf ve video çekimlerindeki eksiklerin giderilmesini vaat ediyor.''

2. Nadiren kullanılan bazı uygulamalar kaldırılacak ve Ram az kullanılark optimizasyon yapılacak. ''Hangi uygulamaların kaldırılacağı konusunda her hangi bir bilgiye sahip değiliz.'' Bilindiği üzere Çin ve Global Romlar arasında farklılıklar var.

3. MIUI 8 e kıyasla daha basit bir UI sahip olacak MIUI 9 arayüzü.

4. MIUI 9 arayüzünde Mi cihazların güç tüketimini ve pil performansı için ciddi bir iyileştirme olacak.

5. MIUI 9 arayüzünde ekran kaydedici üzerinde çalışmalar yapılıyor.

6. MIUI 9 arayüzünde akıllı asistan olacak. ''Akıllı asistan sizin ihtiyaçlarınıza göre çeşitli kolaylıkları sunacak.'' Örnek eğer kulaklık taktığınızda müzik dinlemeye devam etmek istiyorsanız, o soracak ve kullanım kolaylığı getirecektir.

7. MIUI 9 arayüzünde Xiaomi firmasının geliştirdiği cihazlar ve ugyulamalar için kolay ve hızlı ulaşım üzerinde çalışmalar yapılmaktadır, ''Mi Fit, YI aksiyon kamera, Gece lambası, vb gibi çok hızlı bir şekilde uygulama bilgileri kontrol edebilirsiniz.''

Sizlerde MIUI 9 arayüzünde olmasını istediğiniz özellikleri link üzerinden bildirebilirsiniz.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
sen iyi misin arkadaşım ? mi mix genel olarak kullanıyorum mi4 ü elime almıyorum yazmışım saldıracak yer arıyosun galiba. Telefon boşta açık duruyor ve kullanmıyorum ve 5 gün gidiyor yalan mı söyleyecem sana. Okuma yazma öğren daha sonra okuduklarını idrak etmeyi öğren sana verebileceğim tek tavsiye bu
Kardeşim o zaman 5 gün dayanıyor yazmayacaksın senin dediğini hangi telefonda yaparsan yap 5 gün bekleme alırsın zaten bunu iyi bişeymiş söylemen saçma

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
sen iyi misin arkadaşım ? mi mix genel olarak kullanıyorum mi4 ü elime almıyorum yazmışım saldıracak yer arıyosun galiba. Telefon boşta açık duruyor ve kullanmıyorum ve 5 gün gidiyor yalan mı söyleyecem sana. Okuma yazma öğren daha sonra okuduklarını idrak etmeyi öğren sana verebileceğim tek tavsiye bu

yukarda da bırıyle atısmıssın sen okudum sımdı,telefonu cok elıme almıorum 5 gun gıdıor demısısn ıste! benım 1700 mah pıl gıder o kadar! cok derken az alıon yanı hıc kullanmıorum yazmıyor orda.yıne yanlıs!yedek telefon bosta dıye bırsey yazıor mu orda bak bakım? bostakı sarjını yazmıs adam ya:) su adamlar mi max kullanıor,berbeın elınde apeple 7 kıralar cok demesı gıbı.biri almıs yukardan bisey ınıyor dıyor,bildirim cubugunun bılmıor,senınde onardan farkın yok.telefonun bostakı sarjını yazmanın sana yada baskasına ne faydası var?bostakı sarj suresıyle ne ısı var mıleltın!mesaj yazda ne yazarsan yaz.adam onu okur bes gun normal kullanırım sanar.bostakı telın sarjının bes gun gıtmesıyle mı ovunuyon?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
arkadaslar g3 diyosunuzda ben kactane g3 kullandim elimden gecmeyen g3 modeli kalmadi abd kore tr vs vs custom.rom orjinal ron hatta ilk ciktigi zamanda vardi suan cekmecede yatiyor bitane g3 de tablet niyetine bazen sarjim bitince kullaniyorum g3 ilk ciktigindada performansi rezaletti hala rezalet degisen bisey yok. arayuzu resmen kasiyor yane bubcihazin neyini begeniyorsunuz performans olarak cozemedim acikcasi. 2k ekrani hele ayri bi kasinti meselesi.
ha g3 neden halen cekmecede bekliyor dersen cok fena taklaya gelmistim elden teslim almistim yazisma kayidi falanda yok cihaz calinti cikmisti 3 yil olacak neredeyse cekmecede bekliyor hala. tablet niyetine kullaniyorum halen savciliktan gelip alsinlar diye bi kackere gitim sahibini bulun verin diye tik yok cikarsa sahibi onlar gelip alacaklarmis evde sakliyorum
Custom romlardaki performansı mi4ten daha iyi hocam kendim bizzat denedim ayrıca marshmallow ile hem performans hemde pil açısından baya ilerleme kaydetmişti cihaz yağ gibi kayıyordu.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
yukarda da bırıyle atısmıssın sen okudum sımdı,telefonu cok elıme almıorum 5 gun gıdıor demısısn ıste! benım 1700 mah pıl gıder o kadar! cok derken az alıon yanı hıc kullanmıorum yazmıyor orda.yıne yanlıs!yedek telefon bosta dıye bırsey yazıor mu orda bak bakım? bostakı sarjını yazmıs adam ya:) su adamlar mi max kullanıor,berbeın elınde apeple 7 kıralar cok demesı gıbı.biri almıs yukardan bisey ınıyor dıyor,bildirim cubugunun bılmıor,senınde onardan farkın yok.telefonun bostakı sarjını yazmanın sana yada baskasına ne faydası var?bostakı sarj suresıyle ne ısı var mıleltın!mesaj yazda ne yazarsan yaz.adam onu okur bes gun normal kullanırım sanar.bostakı telın sarjının bes gun gıtmesıyle mı ovunuyon?
sen bence anlamak istediğin gibi anlıyosun telefonların özelliklerinde bahsedilen bekleme modunun ne olduğunu anlayabiliyomusun ? Telefonun sisteminin çok şarj yemediğinden ve bataryalarının iyi gittiğinden atıfta bulunmuşum. Şimdide tükürdüğünü yalamamak için başka tarafa kaydırıyorsun konuyu.

realist48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RADİKAL
Cihazım
Redmi 4
Konular
0
sen bence anlamak istediğin gibi anlıyosun telefonların özelliklerinde bahsedilen bekleme modunun ne olduğunu anlayabiliyomusun ? Telefonun sisteminin çok şarj yemediğinden ve bataryalarının iyi gittiğinden atıfta bulunmuşum. Şimdide tükürdüğünü yalamamak için başka tarafa kaydırıyorsun konuyu.
hadi ben oyle anladım kabul,biri daha yazmıs o da mı oyle anladı?boyle yazınca baska taraflar dıyor baska yere hacet yok yazdıgın ortada,bekleme modunu anlatsana nasıl bırsey o:) cok bıle cvp yazdım sana yeter. bostakı telin sarjının bes gun gıtmesıyle avunmaya devam.ama mıleltı yanlıs yonledırme kendın avun!cvp yazmayacagım dedım cok bıle yazdım!

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
hadi ben oyle anladım kabul,biri daha yazmıs o da mı oyle anladı?boyle yazınca baska taraflar dıyor baska yere hacet yok yazdıgın ortada,bekleme modunu anlatsana nasıl bırsey o:) cok bıle cvp yazdım sana yeter. bostakı telin sarjının bes gun gıtmesıyle avunmaya devam.ama mıleltı yanlıs yonledırme kendın avun!cvp yazmayacagım dedım cok bıle yazdım!
sizin zaten telefon bilginizin profilinizde yazan ''gm discavery'' yazmanızdan anlayabiliyorum ve ne demek istediğimi anlamamanızı yaşınıza veriyorum.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
sizin zaten telefon bilginizin profilinizde yazan ''gm discavery'' yazmanızdan anlayabiliyorum ve ne demek istediğimi anlamamanızı yaşınıza veriyorum.
Hocam sizinde anlaşılıyor kullanılmayan telefondan şarjı çok iyi gidiyor övünmeniz gerçekten çok bilgili olduğunuzu gösteriyor.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Hocam sizinde anlaşılıyor kullanılmayan telefondan şarjı çok iyi gidiyor övünmeniz gerçekten çok bilgili olduğunuzu gösteriyor.

seni ne ilgilendiriyor arkadaşım ? telefonu kullansam da 2 gün gidiyor olan birşeyi söylemem yada mi4 ü övmem sizi niye geriyor anlamadım ? telefon bilgimin olduğundan mı övdüğümü sanıyorsunuz veya başka ne amacım olabilir ? Evet telefon açık bir şekilde duruyor tabi ki de elime de alıyorum hayır neden çarpıtıyorsunuz onu anlamıyorum ? senin 2 yıl önce aldığın telefon hala bu batarya performansını aynı koşulda gösterebiliyorsa gel sende söyle. Bi acayipsiniz ya tamam sadece sizin elinizdeki telefonlar iyi başka hiç bir telefon iyi değil. Sadece sizin düşündüğünüz şeyler doğru millet burada bişeyler den bahsetmesin.

Onu söyleme amacım sadece muiu sisteminin şarjı tutması ve batarya performansının iyi olması. Bi insan bunu niye alıp başkalarına saldırma amacı güder anlamıyorum. Eğer böyle olduğunu düşünmüyorsan ben böyle düşünmüyorum de geç.

Son düzenleme:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
seni ne ilgilendiriyor arkadaşım ? telefonu kullansam da 2 gün gidiyor olan birşeyi söylemem yada mi4 ü övmem sizi niye geriyor anlamadım ? telefon bilgimin olduğundan mı övdüğümü sanıyorsunuz veya başka ne amacım olabilir ? Evet telefon açık bir şekilde duruyor tabi ki de elime de alıyorum hayır neden çarpıtıyorsunuz onu anlamıyorum ? senin 2 yıl önce aldığın telefon hala bu batarya performansını aynı koşulda gösterebiliyorsa gel sende söyle. Bi acayipsiniz ya tamam sadece sizin elinizdeki telefonlar iyi başka hiç bir telefon iyi değil. Sadece sizin düşündüğünüz şeyler doğru millet burada bişeyler den bahsetmesin.

Onu söyleme amacım sadece muiu sisteminin şarjı tutması ve batarya performansının iyi olması. Bi insan bunu niye alıp başkalarına saldırma amacı güder anlamıyorum. Eğer böyle olduğunu düşünmüyorsan ben böyle düşünmüyorum de geç.
kardeşim konuyu ordan oraya ordan oraya ikide bir saptırıyorsun karşındaki saptırıyor diye burda laf kalabalığı yapıyorsun mi4 'ü övebilirsin kimsenin buna itirazı olamaz ama sen telefon 5 gün dayanıyor dersen normal kullanmadan yorum yaparsan buna itiraz edenler olur.İnsanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun böyle şeylere girmene gerek yok.Kimse kimseye saldırmıyor herkes fikrini söylüyor ki yukardıda arkadaşa general mobile deyip saldırıyı başlatan da sensin biraz daha üstünde de başka bir konudan tarayıcı konusuna girdin sonra yorum yapınca verecek cevap bulamayınca konuyu sapıtıyorsun yazdın bende uzatmamak için pek cevap vermedim.Söylediklerim anlaşılmıştır umarım...

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
kardeşim konuyu ordan oraya ordan oraya ikide bir saptırıyorsun karşındaki saptırıyor diye burda laf kalabalığı yapıyorsun mi4 'ü övebilirsin kimsenin buna itirazı olamaz ama sen telefon 5 gün dayanıyor dersen normal kullanmadan yorum yaparsan buna itiraz edenler olur.İnsanları yanlış yönlendirmiş oluyorsun böyle şeylere girmene gerek yok.Kimse kimseye saldırmıyor herkes fikrini söylüyor ki yukardıda arkadaşa general mobile deyip saldırıyı başlatan da sensin biraz daha üstünde de başka bir konudan tarayıcı konusuna girdin sonra yorum yapınca verecek cevap bulamayınca konuyu sapıtıyorsun yazdın bende uzatmamak için pek cevap vermedim.Söylediklerim anlaşılmıştır umarım...
bak bakayım ilk ben mi saldırmışım ayrıca tarayıcı konusunu açan ben değilim batarya konusunda yorumum üstüne tarayıcı zaten iyi değil gibi bi yorum geldiği için verilmiş bir cevap. Sadece bu 5 gün gidiyor muhabbetini kendi anlamak istediğiniz gibi anlayıp duruma itiraz ediyorsunuz gayet açık ne konuda bunu söylediğim ki telefondan anlamayan bir insan bile normal kullanımda 5 gün gitmeyeceğini bilir. Öncelikle ne amaçla bunu söylediğimi anlamaya çalışın lütfen!

Üst Alt