demek sende de bu sorun var
bende kaç gündür bununla uğraşıyorum silip tekrar kurdum bildirim sorunu devam ediyor,daha önce böyle birşey yoktu
birde güncellemeden sonra ara ara kullandığım uygulamalar kendiliğinden kapanmaya başladı iyice sinir oldum
miui 9 hız dışında pek hoşuma gitmedi,
arkadaşlar tekrar 8,5 geri yüklemek mümkün mü
Hocam mıuı 8 e dönülebilir fakat biraz meşakatli, bu sorun ile ilgili yazışmalarım oldu, geliştiricilerin sorundan haberi varmış, ne zaman düzeltirler bilemem, sorun uzun süredir var yanlız, yeni değil.
[doublepost=1511899769,1511898988][/doublepost]Bir günlük MIUI 9 izlenimlerimi paylaşayım, bu arada telefonum mi mix. Telefonumdan mıuı 9 dan önce de son derece memnundum, mıuı 9 bildirim seslerinde şuan sorunlu, güncellemeden önce en ufak bir sorunum yoktu.
Tuşlara atanan görevler çok güzel olmuş, mesela geri tuşuna uzun basınca ekranın kapanması harika olmuş, diger tuş ile son kullanılan uygulamalar arası geçişte çok güzel.
Artık telefonu tamamen sessize almak daha kolay olmuş.
Güç butonuna 2 kere basarak, telefonun kilidini bile açmadan flaşın açılması çok pratik olmuş.
animasyonlar hoş.
Batarya süresini henüz test edemedim, onu da biraz kullandıktan sonra yazarım.
Mi mix'i ilk kullanmaya başlayınca, bir önceki telefonum redmi note 4x e göre kulaklık ses seviyesi çok düşük gelmişti ve bu beni üzmüştü açıkcası, şuan ise ses seviyesi tek kelime ile mükemmel olmuş, bunun düzelmesi teselli oldu bana.
Şimdilik gözüme çarpan yenilikler bunlar.
Daha bir çok eksik olduğu gibi duruyor yanlız, umarım zamanla düzelir bu eksiklerde.
İyi geceler herkese.