- Adım
- RADİKAL
- Cihazım
- Redmi 4
- Konular
- 0
Ayarlar tuşlar derken ben tam anlamadim
Ayarlar/ek ayarlar/tuşlar
Ayarlar tuşlar derken ben tam anlamadim
Abende ki sürüm 7.1.2N2D47H var bu ne olarak geçiyor stabil mi
( redmi4x)
Bu Android sürümü sanırım miui sürümünü yazarsan anlaşılır diye düşünüyorumbende ki sürüm 7.1.2N2D47H var bu ne olarak geçiyor stabil mi
( redmi4x)
A
Bu Android sürümü sanırım miui sürümünü yazarsan anlaşılır diye düşünüyorum
9.1.1.0 kararlı yazıyor
Global kararlı sürüm lerde bazı sıkıntılar mevcut Türkçeyle alakalı yeni bir güncelleme geldiğinde düzelir diye düşünüyorum çünkü beta sürümünde bu kısım duzeltilmisti diye hatırlıyorum.mi 6 ayarlardan ek ayarlara girdiğimizde key and gusture shorcut ingilizce yazıyor mi 5 prime de türkçe yazıyor bu nasıl düzelir
hangisini çözecez dert 1 degil yardımcı olun bari saygılarAyarlardan çözülebilir proplemler değerli arkadaşlar. Forum içerisinde biraz arama yapıp çözümleri bulabilirsiniz..
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miflash ile rom atınm, 6 için 1.4gb olanı indirip twrp ile düzgün bir şekilde yüklemeye çalıştım ancak yarıda hata verdi ve telefon şuan açılmıyor yardım eder miisniz acil ?
Hocam Türkiye resmi olarak miui global stable programına dahil değil mi? Neden bölge değiştirip güncelleme alıyoruz? Türkiye'ye kendisine ait güncelleme verilmeyecek mi? Bu anlamda söylemiştim hocam, yoksa bölge değiştirip alırdım güncellemeyi, konuları takip ediyorum tabiiki. Zamanında rootla, romla çok uğraşıp bıkmış biri olarak sadece ota dan düzenli güncelleme alan bir telefona terfi edeyim dedim ama xiaomi biraz geciktirdi bu işi. Kendimi ülke olarak geri plana atılmış gibi hissettim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi