- Adım
- Osm
- Cihazım
- Mi Note 2
- Konular
- 2
Bİliyorum ama orada bu ayar yok, kaldırılmış sanırımAyarlar/tuşlar oradan ayarla yeniden.
Bİliyorum ama orada bu ayar yok, kaldırılmış sanırımAyarlar/tuşlar oradan ayarla yeniden.
Ayarlar tuşlar derken ben tam anlamadimBİliyorum ama orada bu ayar yok, kaldırılmış sanırım
[doublepost=1511647730,1511647715][/doublepost]Benim cihazda da aynı sorunlar varkararlı sürüm tam anlamıyla bir fiyasko
1- Wifi ağına otomatik baglanmıyor
2-WhatsApp bildirimlerinde sorun
3-Mesaj bildirimlerinde sorun
4-Şebeke sorun
5-Mail almada sorun
telefondan soguttular
kararlı sürüm tam anlamıyla bir fiyasko
1- Wifi ağına otomatik baglanmıyor
2-WhatsApp bildirimlerinde sorun
3-Mesaj bildirimlerinde sorun
4-Şebeke sorun
5-Mail almada sorun
telefondan soguttular
Ayarlardan çözülebilir proplemler değerli arkadaşlar. Forum içerisinde biraz arama yapıp çözümleri bulabilirsiniz..[doublepost=1511647730,1511647715][/doublepost]Benim cihazda da aynı sorunlar var
Hocam güncelleme alabilmek için once bölgeyi hindistan yap. 75 mb bi guncelleme alacaksin. Onu kur ve bolgeyi Türkiye yap guncellemelere bak. Eger yoksa bolgeyi rusya yap. Yaklaşık 1.5 gb lik bir güncelleme daha alacaksın. Onuda kur. Ve bölgeyi tekrar Türkiye yap o zaman miui9 gelecek.
Ama bazı problemler var. Benim karşılaştıklarım.
1 kamera da filtreler çalışmıyor
2 onca para verip aldığım mail programın arkaplanda mail alamıyorum. İllaki maile girip senkronize etmek gerekiyor. Bu sorunu çözen varsa banada bi cevap yazsın.
Sanırım global beta bazıMi note 2 için ne zaman yayınlanacak?
Mi note 2 için ne zaman yayınlanacak?
Yapmadığım kalmadı.Ayarlar> Pil& Performans>Uygulamaların Pil Kullanımını Yönet >Uygulamaları Seçin >Uygulamayı seçip>Kısıtlama Yok seçin. Muhtemelen düzelecektir.