- Adım
- numan
- Cihazım
- xiomi 5x
- Konular
- 0
mı 5x için flash guncenllemesi varmı varsa lınkı verırımısınz
Bende de olmuştu. Kendi kendine tuş kilidine geçiyorduEvet ya bende de olmustu bakalim şimdi duzelecek mi
[doublepost=1519888260,1519888155][/doublepost]Arkadaşlar bildirimleri tek parmakla açma özelliği gitti ve guncellemeden oncr ekran kendi kendine kapanıp tus kilidine dönüyordu bakalim gene olacak mi ve bazen videolarda ses görüntü uyuşmazlığı oluyo sizdr de oluyo mu bilgilendirirseniz sevinirim
Kayıtlı olduğunuz ağın içine girip "Otomatik bağlan" seçilmiş mi diye bakar mısınız. Bazen bundan kaynaklı otomatik bağlanmıyor.Merhaba arkadaslar, mi5s telefonumda wifiye bağlanma sorunu yaşıyorum. Gelecek güncelleme ile çözülür mü? Karşılaştığım hata ve telefonum hakkında'nın ekran görüntüsünü koyuyorum. Yardımcı olur musunuz?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kayıtlı olduğunuz ağın içine girip "Otomatik bağlan" seçilmiş mi diye bakar mısınız. Bazen bundan kaynaklı otomatik bağlanmıyor.Merhaba arkadaslar, mi5s telefonumda wifiye bağlanma sorunu yaşıyorum. Gelecek güncelleme ile çözülür mü? Karşılaştığım hata ve telefonum hakkında'nın ekran görüntüsünü koyuyorum. Yardımcı olur musunuz?